vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Minimaal design, maximaal geluid

Minimaal design, maximaal geluid

Wie van goed geluid èn mooi design houdt, is bij dit Deense bedrijf aan het goede adres. Deze drie producten geven het luisteren van muziek extra dimensie.

Het Deense Libratone heeft eigenlijk maar een doel: dat jij overal kunt genieten van muziek. Het bedrijf maakt hun producten met die gedachte in het achterhoofd en met veel passie voor ontwerp en constructie. Libratone maakt daarvoor uiteenlopende producten: van mini-luidsprekers tot draadloze en noise-cancelling hoofdtelefoons. De gemene deler? Er is altijd een prachtige balans tussen vorm en functie. Drie van deze producten uitgelicht:

1 Klein apparaat, groots geluid

Hoe zou je de oordopjes TRACK Air+ nou in een notendop kunnen omschrijven? We doen een gooi: draadloos, noise cancelling (ruisonderdukkend), vol geluid, innovatieve functies (zoals draadloos opladen) en onmiskenbaar Deen ontwerp. De oordopjes synchroniseren met je Bluetooth-apparaat en vallen nooit uit. Ze stoppen automatisch met afspelen als je ze niet draagt en hebben een batterijduur van zes uur (opladen kan in het hoesje).

Dit zijn ze:

2 Slimme speaker

Waar je ook gaat: je muziek kan altijd met je mee dankzij de slimme speaker ZIPP 2. Deze draadloze luidspreker combineert groot, rijk geluid met een mooi en compact uiterlijk. Scherpere akoestiek, langere batterijduur (tot twaalf uur muziek), dus je kunt h’m overal mee naartoe nemen. Met handvat om het je nog makkelijker te maken.  Deze speaker kun je trouwens met je stem bedienen via Amazon Alexa, een spraakassistent.

Klein maar fijn:

3 Minimaal design, maximaal geluid

Laat je niet misleiden door zijn kleine formaatje. De TOO Bluetooth-luidspreker vult elke kamer in huis met groot geluid. TOO is uitgerust met innovatieve functies zoals 360 FullRoom®, dat geluid in alle richtingen stuurt.

Het ontwerp is klein en slank, zodat je h’m makkelijk meeneemt. Fijn voor festival, sportles of picknick in het park. Het heeft een zweet- en spatwaterdichte constructie, een stevig frame en een handig handvat. Met andere woorden: deze draadloze luidspreker is gemaakt voor avontuur. Met meer dan twaalf uur batterij na één keer opladen.

Hier zie je de slimmerd, links op de foto

Ook interessant?