vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Deens design label in Amsterdam

Deens design label in Amsterdam

Ken je het Deense merk PLEASE WAIT to be SEATED al? Het label maakt tijdloze designs die het in zich hebben om klassiekers te worden. Je snapt, dit zijn stuk voor stuk producten die je vandaag nog in huis wilt halen.

Er zijn zóveel mooie Scandinavische meubel- en interieurmerken, en ook dit Deense label verdient een plek in spotlights. Want man o man wat maken ze mooie producten, de ontwerpers van het toffe Deense label PLEASE WAIT to be SEATED.

Met de groeten uit Kopenhagen

Hun ontwerpen kunnen zomaar designklassiekers worden: dat is het doel van de makers van de producten. Voordat ze aan een nieuwe collectie beginnen, stellen ze zichzelf om te beginnen de vraag: is dit een ontwerp voor de lange termijn? Kunnen we dit product of meubel op een dag doorgeven aan onze kinderen? Dat zie je terug in het eindproduct; tijdloos en duurzaam ambachtswerk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Deze drie producten willen we je daarom niet onthouden!

Tubby tube

Wat is ‘ie mooi he, kruk Tubby tube. Hij is er in drie verschillende hoogtes en is gemaakt van een buisvormig frame met een houten zitting of een stevige zachte zitting. Perfect als bijzetplek en blikvanger. Klassiek, maar eigentijds: hoe doen ze het toch? 

Ga maar lekker zitten

De afgelopen zes jaar hebben een Portugese en een Japanse designer samengewerkt aan projecten waarbij hun culturele achtergrond zorgt voor een nieuwe kijk op ontwerpen.

De collectie ANZA is daar het resultaat van. Het betekent in het Japans ‘zitten op je gemak.’ Dat moet wel lukken zo te zien, want in de collectie zit een poef, een bank en een salontafel die er wel heel comfortabel èn stylish uitzien. Dit is zitten in stijl.  

Prachtig plaatje

Poeh, wat een plaatje, lamp PODGY. De lamp is geïnspireerd op het gebruik van lichtapparatuur door een fotograaf. In de lamp zijn verschillende klassieke elementen uit Scandinavisch design gecombineerd. Dat zie je terug in de compositie en materiaal. Het knopje bovenop is een dimmer, daarmee kun je de intensiteit van het licht aanpassen.

 

Ook interessant?