///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Verlichting - Decoratief licht als designstatement

Decoratief licht als designstatement

Verlichting heeft een enorm effect op de sfeer in huis. Calex, makers van prachtig sfeerlicht, weten als geen ander hoe het werkt. Calex heeft verlichting in huis voor elk soort gebruik. Denk aan standaard verlichting voor verschillende ruimtes in en om je huis én aan betaalbare decoratieve lichtbronnen die een echt designstatement op een interieur drukken. 

Lekker licht

De nieuwe collectie van het merk bestaat uit vier series, voor interieurlovers met smaak. Zo zijn er modellen in alle trendkleuren van nu. Deze serie heet, hoe kan het anders, Colors. Elke ruimte of kamer in huis kun je sfeervol verlichten met zo’n kleurrijke bol.

Of upgrade je interieur met de stylish kristallen lichtbronnen uit de serie Crystal. Deze sfeermakers, heldere kristalsteen lookalikes, geven een luxe en warme uitstraling aan elk interieur. 

Ga jij voor de stijlvolle glas-in-glas lampen uit de serie Fusion? Het dubbele glas reflecteert het licht op een bijzondere manier en voegt sfeer en een vleugje design toe.

Creëer een frisse look met de moderne sneeuwwitte bollen uit de serie Arctic, met Scandinavisch witte lichtbronnen. De vormen en het warme licht zorgen voor een combinatie die in bijna elk interieur werkt. Mix en combineer om de eindeloze mogelijkheden en stijlen te ontdekken met deze matte modellen. 

De nieuwe modellen variëren tussen de 49,99 euro en 69,99 euro.

Duurzaam én energiezuinig

Alle decoratieve lichtbronnen van Calex zijn trouwens voorzien van de nieuwste led-technieken en zijn daardoor dus super energiezuinig. Daarnaast lijken de speels gevormde filamenten enorm op de geliefde gloeidraden van vroeger. Het geeft diezelfde warme gloed. Dag koud en kil led-licht! 

Meer dan 400 lichtbronnen

Calex is een creatief merk en specialist in licht en sfeer. Of je nou op zoek bent naar decoratieve verlichting om je huis mee aan te kleden of juist op zoek bent naar vervanging voor dat ene kapotte lampje uit de badkamer, zij hebben het voor je!

Hun passie voor licht en sfeer en de drang om daar steeds weer vernieuwend in te zijn, dateert al van 1970. Sindsdien werken ze er elke dag aan om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting jouw huis een stukje mooier, fijner en ja, sféérvoller te maken.

Ontdek wat licht met je kan doen. Kom naar de vt wonen&design beurs en bestel snel je kaarten. 

Ook interessant?