vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - keuken - Dág vaatdoekje over de kraan, tot nooit!

Dág vaatdoekje over de kraan, tot nooit!

Heb je zo’n stijlvolle keuken, hangt dat lelijke vaatdoekje in het zicht! Wil je niet. Met deze slimme en simpele uitvinding is het doekje over de kraan of op de rand van de spoelbak vanaf vandaag verleden tijd. 

De magnetische vaatdoekhouder van Magisso is een tijdloos en innovatief product waarmee er eindelijk een makkelijke èn mooie manier is om je vaatdoek op te bergen. Door dit handige product ligt de vaatdoekhouder niet meer onhygiënisch en onhandig opgevouwen op je aanrecht of kraan.

Mooi met magneet

Dankzij de houder hangt de vaatdoek namelijk ín de spoelbak. Uit het zicht, maar nog steeds binnen handbereik. De vaatdoekhouder is in bijna alle spoelbakken simpel en zonder gereedschap te plaatsen. Het werkt namelijk met een magneet. 

Er zijn twee uitvoeringen in roestvrij staal: een gebogen en een rechte versie. Nieuw zijn de drie metaalkleurige uitvoeringen in antraciet, koper en goud. Zo is er voor verschillende soorten spoelbakken een houder die er bij past.

Zo ziet de houder eruit:

Meer handige producten

Magisso is een Fins bedrijf met een missie. De luidt: ontwikkel en verkoop wereldwijd innovatieve producten die het dagelijkse leven nog prettiger maken. Ze maken dus nog veel meer van die handige en mooie producten die je een glimlach bezorgen. Zo is er bijvoorbeeld ook de sponshouder van roestvrij staal om je spons of afwasborstel op te bergen. En wat dacht je van een magnetisch bestekmatje of de Soap Droplet, een dispenser voor kleine afwasjes? Kijk op Magisso.nl voor een overzicht van alle producten.

Kom je ook naar de vt wonen&design beurs? Daar vind je Magisso ook. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?