1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Laat je verrassen bij karwei op de beurs

Laat je verrassen bij karwei op de beurs

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe interieur? Van 3 tot en met 8 oktober 2017 staat KARWEI voor de vierde keer met een stand op de vt wonen&design beurs in RAI Amsterdam. Op 220 vierkante meter maak je een ontdekkingstocht door de verschillende woonstijlen en vind je alles voor een complete inrichting. Van wanden en vloeren tot lampen en raamdecoratie, aangevuld met de nieuwste meubels en accessoires.

Bijzonder thema, echte ervaring

Vorig jaar werd de stand van KARWEI uitgeroepen tot de beste van de beurs. Ook dit jaar kunnen bezoekers weer een bijzonder thema en een echte ervaring verwachten. Laurens Miedema, manager Marketing en Communicatie bij KARWEI: ‘Als bouwmarkt onderscheiden wij ons met een breed en actueel woonaanbod, en door de consument te verrassen en inspireren. De vt wonen&design beurs is de plek waar we een deel van onze collectie tot leven brengen. Hoe we dat gaan doen, houd ik nog even voor me. Maar verrassen, dat zullen we zeker!’

Betaalbare prijzen

KARWEI maakt interieur bereikbaar: met de nieuwste trends en combinaties voor een betaalbare prijs. Benieuwd hoe de KARWEI-stand er de komende vt wonen&design beurs uitziet? Neem een kijkje. Meer inspiratie kun je vinden in de bouwmarkten en op de website van KARWEI.

Kijk voor meer informatie op www.karwei.nl

 

Ook interessant?