///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Zeker van je aankoop bij CBW-erkende woonwinkels

Zeker van je aankoop bij CBW-erkende woonwinkels

Je gaat binnenkort, eindelijk, die mooie 3-zits bank kopen waar je al een tijdje voor hebt gespaard. Misschien wel op de vt wonen&design beurs.
Je bent helemaal zeker van je zaak en daarom heb je vast geen zin om na te denken over voorwaarden, herkeuze of zelfs over een faillissement van de woonwinkel.

Gelukkig heeft het CBW dat voor je gedaan. Koop je bij een CBW-erkende winkel dan zit je goed want winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen en vooral zekerheid bieden. In de algemene voorwaarden, die overeenkomstig met de Consumentenwetgeving zijn opgesteld, staan regels over bijvoorbeeld (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

1. Veilig (aan)betalen*
Je kunt zonder risico aanbetalen*. Het restantbedrag betaal je pas bij aflevering.
2. Onpartijdige klachtafhandeling
Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen.
3. 2 jaar volledige productgarantie

*Let op!
Gaat een CBW-erkende woonwinkel failliet dan heb je recht op levering van de door jouw bestelde producten of, als dat niet (tijdig) mogelijk blijkt, een vervangende koop. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25% voor meubelen en 15% voor keukens. Zie voor de exacte regeling en werkwijze de CBW-erkend-voorwaarden..

Maak kans op €400,- terug op je aankoop

Nog twijfel over die 3-zits bank, eettafel of keuken?
In de periode van 1 oktober tot en met 30 november 2017 maak je kans om €400,- (belastingvrij) terug te winnen op je aankoop bij een CBW-erkende winkel!
Check voordat je koopt www.cbw-erkend.nl voor alle aangesloten woonwinkels en meer informative over de terugwinactie.

Ook interessant?