vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Bulthaup is meer dan alleen keukens

Bulthaup is meer dan alleen keukens

Je voelt je vaak het prettigst in goed gezelschap en omgeven door persoonlijke voorwerpen die voor jou belangrijk zijn. Hoe kun je dat in je eigen huis het beste tot uitdrukking laten komen?
Met Bulthaup b Solitaire – een eettafel, bijpassende bank en een ‘standalone’ – voelen je gasten zich welkom en laat je ook een stuk van jezelf zien. En niet alleen in de keuken. Want hoewel Bulthaup bekend staat om zijn strakke keukens vol vernuft, bedacht het Duitse merk de b Solitaire-serie ook voor andere leefruimtes.

Eten, praten en genieten met en van elkaar

De tafel bestaat uit een open, matzwart aluminium onderstel en een massief eikenhouten blad. Een mooie combinatie! In het blad zitten twee strips. Constructief verbinden die het onderstel en het tafelblad. Functioneel zijn ze belangrijk omdat ze de natuurlijke spanning in het hout opheffen. En optisch zijn ze markante blikvangers.

De natuurlijke uitstraling van het massieve eiken komt terug in de b Solitaire bank. Een bank met een gecapitonneerde bankbedekking gemaakt van op natuurlijke wijze gelooid rundleer. Door erop te zitten en door de invloed van het licht zie je het echte karakter van de bankbedekking pas na verloop van tijd. Het patina geeft het leer zo steeds meer een unieke uitstraling.

De tafel, bank en bankbedekking zijn verkrijgbaar in drie verschillende lengtematen.

Om je persoonlijke spullen te etaleren

En dan is er ook nog de ‘standalone’. Een open, matzwart aluminium frame in drie afmetingen dat je kunt voorzien van een bovenblad van massief eiken, roestvrij staal of glas. Eronder is ruimte voor gietijzeren roosters, houten roosters en eiken uittrekbladen met of zonder glazen opzetelement. Hierbij beslis je zelf of je één, twee of drie niveaus nodig hebt en op welke hoogte die gepositioneerd moeten worden. Vul deze b Solitaire met persoonlijke voorwerpen, en voel je prettig!

Kijk voor meer informatie op www.bulthaup.com
Of kom de prachtige meubels bekijken op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?