1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Blije borstel in de badkamer

Blije borstel in de badkamer

Je tanden poetsen was nog nooit zo leuk als met de Happy Brush. Deze betaalbare, elektrische tandenborstel zorgt voor schone tanden en heel wat blijdschap.

Veel vrienden van oprichters Stefan en Florian vonden een elektrische tandenborstel te duur, te lastig en te onaantrekkelijk. Gevolg: ze poetsten hun tanden met een gewone borstel, terwijl veel tandartsen juist van mening zijn dat de elektrische variant eigenlijk de beste optie is. Dus bedachten deze twee hun eigen elektrische tandenborstel die mensen blij maakt. Met de ervaring die ze eerder opdeden bij bedrijven als Oral-B, en de hulp die ze kregen van verschillende tandartsen, instituten en partners, ontwikkelden ze hun Happy Brush. 

Blije borstel

Let wel: dit is niet zomaar weer een tandenborstel. Deze is simpel, effectief (en vrolijk), dus maak alvast maar ruimte in dat badkamerkastje. Effectieve rotaties, een krachtige batterij, een speciale flexkop, een nieuw magnetisch laadstation, een drievoudig gedraaide borstelharen en reisvergrendeling. Een professionele tandenborstel dus en toch heel betaalbaar. 

Dit is hem:

Beter poetsen, betere wereld

Dankzij de borstel wordt de wereld een beetje beter. De opzetborsteltjes worden bijvoorbeeld geleverd in een kartonnen doos (geen blister) en passen door de brievenbus. De tandpasta zit in een honderd procent recyclebare tube en heeft een aluminiumvrije afdichting. De tandpasta’s worden in Duitsland gemaakt, zijn vegan en komen zonder schadelijke stoffen. Voor elke aankoop van de starterskit gaat er een bedrag naar een organisatie die streeft naar schoon drinkwater voor iedereen. 

Oh Happy Day!

Kom je naar de vt wonen&design beurs? Daar vind je Happy Brush natuurlijk ook. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?