1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Binnenkijken bij stijlvol wonen

Binnenkijken bij stijlvol wonen

Een donker, open en architecturaal huis. Met lange zichtlijnen en lage meubels die zorgen voor een hedendaagse, zelfs tikkeltje Japanse look. En daarnaast ook met mooie materialen, kleuren en texturen. Bruin marmer, verkoold hout, leer, messing… Zien? Bezoek het huis van Stijlvol Wonen op de vt wonen&design beurs. Sfeer en gezelligheid zijn er gegarandeerd. En meteen ontdek je hoe je zelf zo’n puur, chic en tijdloos huis creëert.

Chique boost

Stijlvol Wonen biedt een kijkje in de wereld van upscale living en is het lijfblad voor wie houdt van een pure, warme en tijdloze woonstijl. Als je het kent, weet je dat je eindeloos veel inspiratie kunt halen uit de unieke interieurreportages en bijzondere stylingproducties. Zo kom je op de leukste ideeën om je eigen huis een chique boost te geven.

Het Stijlvol Wonen-huis op de vt wonen&design beurs zal je veel ‘ooohs’ en ‘aaahs’ ontlokken. Door de prachtige inrichting, maar zeker ook door de events. Kom daarom ook langs voor een heerlijke theeproeverij en maak kennis met de authentieke Japanse kalligrafie. We wensen je veel inspiratie!

Programma

Beleven

 • Shodo kalligrafie: di-zo van 11 tot 13u
  Japanoloog Owen Tjon Sie Fat laat je kennismaken met Shodo, de authentieke kunst van de kalligrafie. De kalligraaf maakt op basis van zijn indrukken of een gesprek voor ieder een uniek en persoonlijk werk. Geen één stuk is gelijk Kom dus langs en vertrek naar huis met jouw persoonlijke kunstwerk.
 • Theeceremonie: do-zo van 14 tot 16u
  Theeceremonie: een ontspannende theeproeverij van het Berlijnse merk P&T. Paper and Tea staat voor authentieke en exclusieve theesoorten van over de hele wereld in een prachtige verpakking. Tijdens de proeverijen is het ook mogelijk om je favoriete theesoort of een mooi accessoire te kopen.

Advies

 • Hora Barneveld: di-zo van 11 tot 16u.
  Alles over de juiste keuzes voor je interieur, van meubelen tot aankleding.
 • Texture Painting: di van 11 tot 16u, vr van 11 tot 17u, za-zo van 11 tot 16u.
  Alles over texture walls, micro topping en custom made technieken.
 • RhijnArt Keukens: di-za van 11 tot 16u.
  Alles over het ontwerp van een unieke, stijlvolle keuken, werkbladen, materiaalkeuzes.

Stijlvol Wonen, hal 11 stand 038

Kijk voor meer informatie op www.stijlvolwonen.nl

Ook interessant?