vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Binnenkijken in een charmante hoeve

Binnenkijken in een charmante hoeve

Breng je tijdens de vt wonen&design beurs ook een bezoek aan de charmante hoeve van het Inspiratiehuis Wonen Landelijke Stijl? Je vindt er namelijk de mooiste merken, net als authentieke materialen, zachte stoffen en texturen en sobere decoratie.

Aan het huis hebben tal van mooie bedrijven en merken meegewerkt. Hier lichten we een aantal van hen alvast uit. 

Mooi merken in de hoeve

Het bedrijf Kral Keukens & Interieurs is verantwoordelijk voor het ontwerp van de fijne leefkeuken. De naadloze vloer in de keuken is het vakmanschap van Goodwill Stukadoors, het bedrijf dat zijn hand niet omdraait voor het renoveren en verfraaien van muren en plafonds. In de andere ruimtes in het huis vind je trouwens houten vloeren van Bebo Parket.

Aangeklede woonkamer

In de woonkamer vind je veel meubels en accessoires van Aura Peeperkorn en een prachtige schouw van ’t Achterhuis. Hier is verf gebruikt van Painting the Past, specialist in kalk- en krijtverf. De kunstwerken zijn van Margo van Erkelens en de lampen van Frezoli Lighting. De stalen ramen in het huis zijn het werk van Pols Metaal. Dat geldt ook voor de oranjerie, waar de royale tafel van ’t Achterhuis prachtig is aangekleed.

Dit jaar vind je in het huis trouwens ook een badkamer. Het pronkstuk? Het bad, de kranen en de wastafels van Windsor Bathrooms. In de slaapkamer die je ernaast vindt, staat een heerlijke boxspring van Maurits, o zo mooi aangekleed met bedtextiel van Stoer Linnen.

Inspiratie en advies

Nu is de charmante hoeve al een bezoek op zich waard, voor een flinke dosis wooninspiratie, maar je vindt hier ook veel leuke activiteiten. Zo is er onder andere een theesommelier aanwezig, proef je er heerlijke hapjes en kun je kennis maken met het team van Wonen Landelijke Stijl. Schrijf je wel even in via deze link, dan ben je verzekerd van een plekje.

Ook zijn er heel wat experts aanwezig: kies bijvoorbeeld de juiste vloer dankzij het advies van de experts van Bebo Parket of krijg gratis keukenadvies van de specialisten van Kral Keukens & Interieurs.

Je vindt het levensgrote inspiratiehuis op stand 11-118. Jij komt toch ook gezellig naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?