///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Binnenkijken bij Ariadne at Home

Binnenkijken bij Ariadne at Home

Alsof je bij je zus of vriendin op bezoek gaat… Dat gevoel krijg je als je straks op de vt wonen&design beurs het knusse familiehuis binnenstapt van Ariadne at Home. En dat is dus precies de bedoeling.

Familiegeluk ligt Ariadne at Home na aan het hart. Geen wonder dus dat dit de basis vormt van het huis op de beurs. Hierdoor is het huis een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je samen lacht, plezier maakt, discussieert en tot rust komt. Een plek waar je tot in de kleinste hoekjes ‘dit is thuis’ voelt. 

Een tipje van de sluier

Om je er vast een voorstelling van te kunnen maken: het huis is ingericht met oude en historische bouwmaterialen, handgemaakte designtegels, romantisch én stoer behang, unieke verf in unieke tinten, en raambedekking in de vorm van teakhouten shutters, vouwgordijnen en folds van geweven papier.

En verder: een stoere massieve keuken van berkenhout, een badkamer in nostalgische Engelse stijl én beddengoed uit de nieuwe Ariadne at Home-najaarscollectie.

Ontdekken, babbelen en meenemen

Bij een familiehuis horen ook erfstukken. Ontdek ook die allemaal en laat je verrassen door de mooie verhalen. Of vertel jouw bijzondere woonverhaal aan de Ariadne at Home-redactie en neem een leuke goodiebag mee naar huis. Of kies jouw favoriete postkaart uit en ga thuis aan de slag met de DIY op de achterkant.

De warme, persoonlijke ruimtes van het Ariadne at Home-familiehuis nodigen je uit om lekker lang te blijven plakken, en dat mag best! 

Kijk voor meer informatie op ariadneathome.com

Ook interessant?