vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - BIJZONDERE VERVEN IN UNIEKE KLEUREN

BIJZONDERE VERVEN IN UNIEKE KLEUREN

Je huis verven voor je het gaat inrichten is vaak nog een heel werk. Van het schilderen van de kozijnen tot het coaten van de badkamer. Uitbesteden kan, maar met de juiste verven is zelf doen minstens zo’n goede optie. 

Wat je nodig hebt zijn producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Eenvoudig zelf te verwerken en met passende handleidingen. Steek daarom zeker je licht op bij Vestingh Paint and Craft, een label dat gespecialiseerd is in verven, lakken en coatings voor jou. En dat is nog niet alles. Het label kan de producten ook mengen in vrijwel elke kleur. Zo heb je dus snel de perfect matchende kleur bij je gordijnen!

Schoon en milieuvriendelijk

Dit najaar komt Vestingh Paint and Craft met LAB ECO Wallpaint. Een matte muurverf geïnspireerd op Nederlands industrieel erfgoed en bijzondere elementen uit de natuur. Elke kleur is uniek. De verf is geschikt voor binnen en buiten en zeer goed schoon te maken. 

LAB ECO Paint heeft het Franse A+ label, wat een schoon binnenklimaat garandeert. Het is een muurverf op waterbasis die geen giftige stoffen bevat en daardoor veilig kan worden toegepast in onder andere keukens en baby- en kinderkamers. Bij de productie van de muurverf staat het milieu hoog in het vaandel en wordt bijvoorbeeld de CO2-uitstoot zo veel mogelijk beperkt. 

De Vestingh Foundation

En dan is er ook nog De Vestingh Foundation die samen met partners waterinstallaties realiseeert op locaties waar dat het hardst nodig is, om schoon drinkwater voor duizenden mensen bereikbaar te maken. Met elke 5 liter verkochte LAB ECO Wallpaint kan Vestingh Paint and Craft één persoon voorzien van zuiver drinkwater. 

Zo draagt elke aankoop van een blik LAB ECO Paint bij aan een mooiere wereld: bij jou thuis bijzondere verf, waar het nodig is schoon drinkwater. Een eerlijke deal!

Kijk voor meer informatie op www.vestingh.nl

Ook interessant?