vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Bijzondere bank als blikvanger

Bijzondere bank als blikvanger

Ben je nog op zoek naar een bank die bingewatchwaardig is? Dan kun je nu stoppen met zoeken. Want deze bank creëert een oase van gezellige geborgenheid in je interieur.

Dit najaar breidt meubelmerk Pode haar uitdagende lifestylecollectie verder uit, onder andere met de zogenoemde kraagbank Colla. Deze statementbank wordt op verschillende (inter)nationale podia getoond: je kunt h’m in Nederland natuurlijk zien tijdens de vt wonen&design beurs in Amsterdam.

Bingewatchwaardig

Colla is een echte blikvanger met grafische lijnen en is gelijktijdig zacht en comfortabel. De naam verwijst naar de manier waarop een bank iemand als het ware kan omarmen. Daarbij heeft de bank mooie details en hoekjes waarin je je heerlijk kunt terugtrekken. Fijn als je de ochtend nog even rustig wilt beginnen met een verse cappuccino en een krantje óf als je na een dag werken dus van je favoriete serie wilt genieten. De bank is er als love-seat, 2-zits, 2,5-zits en 3-zitsbank.

Er is ook een mooie poef voor extra comfort. Voor de bekleding kun je kiezen uit alle stoffen uit de Pode-collectie. Daarnaast kun je de voetjes van je Colla laten uitvoeren in een mooie lak-of epoxykleur. Ontwerpster Susanne de Graef is het gezicht achter de bankenserie: ‘Ik wilde al heel lang graag met stretchstoffen werken en bij dit model past het heel goed. Het verrijkt Colla en zorgt dat het geheel er tegelijkertijd strak uit ziet.’

Bij Pode zit je goed

Bij het ontwikkelen vanhun producten kunnen ze bij het bedrijf trouwens het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Leolux inzetten. Dit is namelijk het moederschip dat al 85 jaar hoogwaardige designmeubelen maakt. Die expertise proef je terug in elk Pode-product.

Kom je ook naarde vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?