1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - BIJZONDER BEHANG EN BIJPASSENDE VERF

BIJZONDER BEHANG EN BIJPASSENDE VERF

Behangcollecties. Graham & Brown heeft een assortiment dat je versteld doet staan. Bijzonder behang voor alle ruimtes in huis, zelfs voor de keuken en badkamer. Vogels en andere dieren, bakstenen, damast, flock, bloemen, geometrisch, uni, textuur, gestreept… Waar je ook naar op zoek bent, grote kans dat je het bij Graham & Brown vindt. En dat niet alleen. Het merk levert ook bijpassende verf. Zo creëer je een interieur dat helemaal in balans is.

Glimmers of rust

De Shimmer Party is een collectie met vrolijke glimmers. Schijnt het licht op je muren, dan geven de dessins hun metallic glans prijs. Ga voor glinsterende stippen of laat je betoveren door het Wallpaper of the Year.

Regelmaat brengt rust in je interieur. Harmony Serenity is behang met geometrische motieven die perfect in harmonie zijn. Op een aantal dessins zijn glanslijnen aangebracht, voor een chic effect. Je hebt de keuze uit een aantal rustgevende, koele tinten. Of doe eens gek… en ga voor geel.

Puur natuur of warme tinten

Met Pure Nature haal je de natuur in huis. Deze collectie met behangdessins van exotische bloemen, romantische veldbloemen of een vrolijk stel tegels zorgt voor een ontspannen buitensfeer. Liever een gewoven dessin van natuurlijke materialen? Kan ook!

Graham & Brown denkt ook aan de donkere maanden. Aan de tijd dat je weer dicht tegen elkaar aan kruipt en je je wil omhullen met warme tinten. Met de Classic Cosy behangcollectie creëer je dan een knusse wand met een dramatisch donkere kleur, met een print uit het Rijksmuseum of met een tegeleffect.

En dit zijn slechts vier voorbeelden van de behangcollecties. Graham & Brown heeft er nog veel meer. Welk behang zit er binnenkort bij jou op de muur?

Kijk voor meer informatie op www.grahambrown.com

 

 

Ook interessant?