///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Bezoek het Basiclabel inspiratiehuis

Bezoek het Basiclabel inspiratiehuis

Woonwinkel Basiclabel groeit en daarmee ook de behoefte bij klanten naar producten in de kenmerkende Basiclabel-stijl: neutrale kleuren, natuurlijke materialen en unieke designs. Logisch gevolg is dat deze woonspecialist (met net verbouwde winkels in Hoorn én een online shop) nu komt met haar eigen merk, als vanzelfsprekend onder de naam Basiclabel. Met producten van dit eigen merk kennismaken? Dat kan voor het eerst op de aanstaande vt wonen&designbeurs, in het Basiclabel-inspiratiehuis.

Unieke meubels en spannend inspiratiehuis

De Basiclabel-collectie bestaat uit unieke meubels gemaakt in de eigen fabriek in de kop van Noord-Holland. Denk bijvoorbeeld aan vernieuwende banken, en ook aan een vernieuwend kastensysteem. Met dit systeem maak je van een lege kamer of wand in je slaapkamer binnen een handomdraai een prachtige inloopkast. Daarnaast vind je in de eigen collectie natuurlijk ook eigen stijl woonaccessoires.

Het ontwerp van het inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs is spannend en uitnodigend. De focus ligt op inspireren, dus kijk vooral uitgebreid rond in de verschillende stijlkamers. Deze zijn ingericht met de complete Basiclabel-collectie. En alsof dat alleen niet genoeg is, wordt het assortiment aangevuld met prachtige items van onder andere HKliving, Dutchbone, Zuiver en Zusss. Merken die goed aansluiten op de visie van Basiclabel.

Meteen meenemen

Geïnspireerd geraakt en ook al overtuigd van wat je graag in jouw huis wilt laten terugkomen? Je kunt je favoriete items meteen meenemen naar huis. Zijn ze daar te groot voor? Geen probleem, dan worden ze gratis bij je thuisbezorgd. Kortom, genoeg redenen om Basiclabel op de vt wonen&design beurs een bezoek te brengen. Ontdek het eigen merk!

Kijk voor meer informatie op www.basiclabel.nl

Ook interessant?