Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Bezoek de barn van Ariadne at Home

Bezoek de barn van Ariadne at Home

‘Onze fantasie gaat al snel met ons op de loop als we op het platteland een oude, verlaten schuur zien staan. Daar zouden we een fantastisch huis van kunnen maken…’ Daarom presenteert Ariadne at Home dit jaar op de vt wonen&design beurs haar eigen barn. Een bijzondere plek om bij weg te dromen.

‘Binnen is volop ruimte om vrienden en familie te ontvangen en met elkaar van het leven te genieten. Buiten de barn bloeien de veldbloemen en is ruimte gemaakt voor een B&B en een eigen winkeltje vol brocante vondsten.’ Wil je ook even dagdromen bij zo’n prachtige, verbouwde schuur? Kom dan langs tijdens de beurs!

Nieuw & Nostalgisch

De barn combineert het beste van twee werelden. ‘Aan de ene kant heeft het de charme en de sfeer van een oude schuur, aan de andere kant zijn er volop snufjes van nu aan toegevoegd, waardoor het hier comfortabel wonen is. Dit is de plek waar je thuiskomt, waar gezelligheid heerst of je nu omringd wordt door vrienden of een avond voor jezelf hebt. Bovendien is het een inspirerende plek waar je de creativiteit bijna kunt aanraken.’ 

Mooie merken: zij bouwen mee aan de barn

De bijzondere barn is trouwens gerealiseerd dankzij verschillende stylisten en partners. Ariadne at Home stelt ze hier alvast aan je voor.

JASNO: Zoek je sfeervolle raamdecoratie op maat, dan ga je naar JASNO. Hier vind je shutters, houten jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen. Dit jaar presenteerde de fabrikant een compleet nieuwe collectie shutters en houten jaloezieën met nieuwe kleuren, ladderbanden, houtsoort én een nieuwe shutter lamelmaat.

Floorify: Voor de barn leverde Floorify de vloer. Dankzij een rigide, watervaste en geluidsabsorberende kern – die het bedrijf zelf ontwikkelde – combineert Floorify de beste eigenschappen van klikpvc en -laminaat in een tijdloos design. Je kunt kiezen uit maar liefst 27 plankenvloeren en 5 tegelvloeren.

Combitex & Even anders: Ooit begon deze winkel als legerdump, maar tegenwoordig is deze zaak vooral bekend als woonwinkel. Hier moet je zijn voor (stoere) meubelen op maat, lampen, kisten, kapstokken en nog veel meer leuke woonaccessoires. Een inspirerende plek!

Behangfabriek: Wil je echt iets origineels op de muur, dan moet je bij de Behangfabriek zijn. Voor behang op maat, met het design of de afbeelding die jij wilt. Uniek dus!

Jan van IJken: Liefhebbers van authentieke en bijzondere bouwmaterialen kunnen hun hart ophalen bij Jan van IJken Oude Bouwmaterialen. Of je nu op zoek bent naar oude paneeldeuren, bijzondere tegeltjes, een oude schouw, een partij doorleefde planken voor de vloer, een tafel of badkamermeubel.

Graham & Brown: Wil je de wanden aanpakken, dan denk je aan Graham & Brown. Hier vind je de perfecte match tussen behang en verf. Of je nu op zoek bent naar een mooi tropisch design, een geometrisch behang, of juist een bijzonder exclusief handgeschilderd behang.

The Windsor Bathroom Company: Voor een keuken of een badkamer in een landelijke, klassieke of Engelse stijl moet je bij The Windsor Bathroom Company zijn. Hier vind je niet alleen een unieke eigen collectie badkamermeubels, badkamerkranen, baden, toiletten en wastafels, maar ook de mooiste maatwerkkeukens.

Bedding House: Twee keer per jaar wordt er een Ariadne at Home-collectie gepresenteerd, in samenwerking met Bedding House. Op de beurs ligt de najaarscollectie op de bedden in de barn en de B&B. Bedding House is een Nederlands familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van bed- & badtextiel. In de collectie vind je onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens, spreien en handdoeken. 

Designtegels.nl: Of je nu gaat voor Portugese cementtegels, Marokkaanse Zelliges, metro-tegeltjes of betonlooktegels, designtegels.nl heeft ze voor je. In hun showrooms in Breda en Utrecht kun je je laten betoveren door de enorme collectie. Liever zelf eerst aan de slag? Kijk dan eens op de website en probeer de cementtegelplanner en de tegelviewer uit.

Jij komt toch ook gezellig naar de vt wonen&design beurs? Je vindt Ariadne at Home in half 11, stand 34. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?