vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Betover je interieur met accessoires

Betover je interieur met accessoires

Hoe magisch het effect van de juiste accessoires kan zijn, weet je waarschijnlijk wel. Zeker als je een fervent kijker bent van woonprogramma’s of een trouw lezer van de woonbladen. Wat kussens op de bank, een lamp in de hoek, een kandelaar op de schouw, een schaal op tafel, et voilá: een interieur is als door toverkracht getransformeerd tot droominterieur. Kan jouw interieur ook wel wat magie gebruiken? Maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Kijk dan eens bij COCO Maison!

Met veel trots presenteren wij tijdens de vt wonen&design beurs het nieuwe homedecoratieconcept COCO Maison! Een ideaal concept voor iedereen die op zoek is naar betaalbare en perfect bij elkaar passende accessoires om zijn interieur in een handomdraai een geheel nieuwe look te geven.

Perfecte match
Uniek aan de collectie van COCO Maison zijn de matching designs. Schilderijen, bijzettafels en kussens uit dezelfde stijlgroep hebben dezelfde afbeelding en dessins, zodat ze precies bij elkaar passen. Daarnaast zijn de kleuren en materialen van de volledige collectie op elkaar afgestemd. Dus de groene kleur van die mooie vaas is dezelfde groene kleur als die van dat kussen.

Alles wat je nodig hebt
De collectie van COCO Maison is ongelofelijk uitgebreid en omvat werkelijk alles wat je nodig hebt om je woonkamer aan te kleden. Van vazen, windlichten, kandelaars, schalen en sculpturen tot kussens in diverse maten en in vele kleuren en designs. Je kunt er terecht voor een lamp, een karpet, maar ook voor een poef of bijzettafel.

Stijlvast
Alle accessoires zijn uniek en exclusief voor COCO Maison ontworpen door internationale ontwerpers. Daardoor zie je er invloeden uit de hele wereld in terug. Ze zijn, zoals gezegd, onderling perfect te combineren. Maar als je je liever houdt bij één stijl, kan dat natuurlijk ook. Je hebt dan de keuze uit de volgende stijlen: vintage, landelijk/romantisch, modern/eigentijds, stoer/industrieel, minimalistisch, nieuw klassiek/stijlvol.

En zo creëer ook jij een betoverende eenheid in je interieur. Want met deze accessoires kan er niks misgaan.

Ook interessant?