vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Bekijk het resultaat vóór je schilderen gaat

Bekijk het resultaat vóór je schilderen gaat

Vind je het ook zo spannend om met kleur in vorm van verf op de muur aan de slag te gaan? Er zijn genoeg tips & tricks om vol vertrouwen aan de schilderklus te beginnen. Onder andere met de gratis Flexa Visualizer App. Heel gemakkelijk kun je vooraf aan het schilderen live zien hoe de kleur op jou muur uitvalt.  Dus een absolute must-have voor iedereen die z’n woning gaat restylen. Superhandig! Zonder ook maar een kwast te hoeven aanraken, kun je volop experimenteren met kleuren in je interieur. 

Hoe werkt het?
De App werkt op verschillende manieren. Je kunt eenvoudig weg met de App live een kleur visualiseren op de muur die je wilt schilderen. Je ziet direct hoe de kleur staat. Maar je kunt ook met de App fotograferen of een 6 seconden video maken van de ruimte en met één druk op het kleurenpalet je muur in geel, blauw of misschien wel lichtbruin veranderen, net wat je wilt. Een deel van de muur of in één keer een hele kamer kan trouwens ook. De slimme technologie in deze App is zo ontworpen dat fotolijstjes en meubels gewoon hun eigen kleur houden.

Kleurzoeker en nog veel meer…
Heb je een favoriete kleur die je op je muur wilt terugzien, bijvoorbeeld uit dat mooie kussen of schilderij? Dan scan je die met de ‘color-picker’ die ook in de Flexa Visualizer App is opgenomen. Meer advies nodig? Geen probleem: één van de nieuwste features in de Visualizer App is de deelknop. Je kunt hiermee als gebruiker een foto of filmpje doorsturen naar vrienden en familieleden en hen om hun mening vragen. Zij kunnen hun (kleur)advies in het beeld aanpassen en weer terugsturen. Live inspiratie dus! Je downloadt de App gratis in Google Play of de Apple Store.

Alle twijfel weg
Heb je je kleur gevonden en twijfel je nog steeds een beetje, gebruik dan de handige Flexa Kleurtester verkrijgbaar in 71 kleuren. Met deze 30 ml kleurtester en rollertje in één schilder je snel een groot vlak op je muur. Je ziet dan de werkelijke kleur bij jou op je muur. Echter kan bijna niet en dat alles zonder de grote pot verf aan te schaffen.

Meer informatie vind je op de Flexa site

Ook interessant?