vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Dít behang verdient een plek in huis!

Dít behang verdient een plek in huis!

Die saaie muur in huis schreeuwt om iets nieuws. Komt dat even goed uit. Dit prachtige behang tovert dat muurtje om tot een blikvanger en voorziet je kamer direct van een totaal andere sfeer.

Een simpele oplossing om een muurtje en de ruimte in een handomdraai te voorzien van een make-over is… behang. Relatief weinig moeite, maar veel effect.

Studio Onszelf

Ken je Studio Onszelf al? Oprichters Astrid en Claudia begonnen hun creatieve label in 2003. Sindsdien hebben ze al verschillende prachtige behangcollecties gemaakt, de een nog mooier dan de ander. Hun stijl? Een focus op print-designs, altijd stijlvol, urban en speels. Elke ruimte in huis frist meteen op van het vrolijke behang van deze twee creatievelingen. Eerst verkochten ze trouwens alleen behang, sinds een tijdje ook de leukste posters, schrijfwaar en mooie mugs. 

Botanisch behang

Sinds kort is er dus een nieuwe collectie van dit fijne label. Kleurrijke, exotische botanische dessins voeren de boventoon. Een trend die (gelukkig) nog lang niet is afgelopen! Na het succes van de laatste collectie zijn er ook nu weer grafische Memphis-achtige patronen toegepast. Uitgevoerd in dezelfde kleurgroepen als de botanische behangdessins. Helemaal nieuw in deze collectie en perfect op de trend is het behang met multicolor strepen.

Met de groetjes van Astrid en Claudia

Alle tekeningen zijn met de hand getekend en zijn deze keer nog decoratiever dan ooit. De kleuren zijn spannend, van zachtroze tot groen en petrol tot de favoriet van de ontwerpers: zwart-wit. Af en toe met een touch of goud en natuurlijk altijd met de groetjes van Astrid en Claudia. 

Hup, waar wacht je nog op? Behangen die muur! Kijk op Onszelf.com of kom gewoon gezellig naar de vt wonen&design beurs. Boek snel je kaarten!

Ook interessant?