vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - behang voor stoere kinderkamers

behang voor stoere kinderkamers

Zoon- of dochterlief uit zijn of haar baby- of kleuterkamer gegroeid? En is het tijd voor een make-over van het domein van je grote kleintje? Met dit behang maak je er een stoere kinderkamer van!

Astrid en Claudia zijn de oprichters van Studio Onszelf en van Studio Claas. Voor de eerste ontwerpen ze het meest prachtige behang. Kwalitatief behang met mooie prints. Altijd vrolijk en fris, stijlvol en speels en een tikje urban. 

Behang voor een budgetprijs

Voor hun tweede label ontwerpen ze minstens zulk mooi behang, maar dan voor kinderkamers. Studio Claas (Van CLaudia en AStrid) is hun budgetmerk. Het behang dat ze ontwerpen voor deze collecties wordt onder andere online verkocht en je vindt het in de schappen bij bouwwinkel Karwei. Daar vond je al een kindercollectie met de meest vrolijke prints met tijgers en leeuwen in de jungle en walvissen in zee. Net als behang in één mooie trendkleur en behang met strepen.

Tropische taferelen

Daar komt nu een nieuwe collectie bij. Net als de vorige keer is het behang geschikt voor kinderkamers. Maar deze keer zullen ook grote kleintjes, dus kinderen tussen de vier tot elf jaar, vast heel erg blij en vrolijk worden van dit behang.

In de nieuwe collectie spelen tropische taferelen opnieuw een hoofdrol. Denk aan aapjes die van boom tot boom slingeren en panters die door het oerwoud sluipen op zoek naar een prooi of schuilplaats. Gaaf: Het behang met panters in het oerwoud combineert perfect met het behang met all-over panterhuid. Leuk voor twee aangrenzende muurtjes! 

De ontwerpen zijn bedoeld voor jongens- en meidenkamers. Beide collecties liggen halverwege september in de winkel. 

Echte liefhebber van behang? Studio Onszelf, het andere label van deze twee creatievelingen, heeft ook een nieuwe collectie.

Kom gezellig naar de vt wonen&design beurs, ontmoet Astrid en Claudia en bekijk hun mooie behangcollectie. Boek snel je kaarten!

Ook interessant?