alle wooninspiratie op één plek alle wooninspiratie op één plek
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - BEHANG OP BESTELLING

BEHANG OP BESTELLING

Behang kan een eyecatcher in je interieur zijn. De mogelijkheden zijn legio. Of wil je liever iets echt unieks?

Van Annet Weelink kun je rustig zeggen dat ze ‘iets’ heeft met flora en fauna. Haar specialiteit is het ontwerpen van prints. Begin 2016 startte ze met een eigen lijn: Annet Weelink Design. Een lijn die bestaat uit behang, interieuraccessoires als posters, placemats, kussens en beddengoed, en papierwaren als kalenders, kaarten en boekenleggers. De meeste heeft Annet voorzien van prints van planten en dieren. 

Op maat voor jouw muur

Het behang, op rol of wandvullend, is er in verschillende designs. De namen spreken voor zich: Jungle, Rainforest, Safari, Botanico, Leopard, Cranes… Annet maakt het behang op bestelling, wat wil zeggen dat jij kiest uit de diverse bestaande designs en dat zij die vervolgens helemaal op maat voor jouw muur tekent of schildert. Vervolgens print zij ze op vinyl papier, dat geschikt is voor ondergronden als beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaten. Stroop je mouwen nu maar op: het behangen kan beginnen!

Planten- en dierenprints

Als grafisch/printdesigner ontwerpt Annet ook regelmatig prints voor de kleding van modebedrijven Sissy-Boy, WE Fashion, The Sting, Costes en We Are Labels. Best logisch dus dat ze vorig jaar ook een eigen kledinglijn lanceerde: Seigneur Porter. Een kledinglijn met onder andere… prints van planten en dieren!

Op haar site zie je haar complete collectie behang, interieuraccessoires, papierwaren en kleding. En qua behang ook foto’s van klanten, om je een indruk te geven van de behangmogelijkheden. Een bron van inspiratie!

Kijk voor meer informatie op www.annetweelinkdesign.com

Ook interessant?