Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Behang geboren uit liefde voor de aarde

Behang geboren uit liefde voor de aarde

Waan je op de mooiste plekken ter aarde met dit behang op de muur. Deze collectie wandbekleding van Eijffinger staat voor pure kracht. Aards, door de tijd getekend en tegelijkertijd tijdloos.

Behangcollectie Terra is een collectie geboren uit pure liefde voor de aarde. Rode woestijnen, ruwe graslandschappen, robuuste gesteentes: landschappen over de hele wereld vormen een onuitputtelijke inspiratiebron met dank aan de rijkdom aan kleuren en texturen. De tinten van de lagen van de aarde lopen door tot in de lucht, van warm zand tot grijze klei naar ochtenddauw en avondrood. 

Globetrotter in huis

De tactiele dessins op dit mooie behang zijn gebaseerd op oeroude technieken van over de hele wereld. Waan je een globetrotter dankzij de etnische lijntekeningen, een bladmotief als traditionele batik en een groots bloemmotief in aquarel-achtige ikat. Ontdek de wereld dankzij stoere dessins. Denk aan een grof geweven doek met een gebeitst patroon of aan een strepenpatroon met de look en feel van grasweefsel en bamboe.

De kleuren die in het behang voorkomen, zijn geïnspireerd op natuurlijke pigmenten, van levendige aardetinten tot zachte poeders en een aantal verrassende combinaties zoals terra met celadon en kleigrijs met turkoois.

Dé expert voor een stijlvol thuis

Het behang is trouwens sinds eind augustus in de winkel te koop. Heb je plannen voor een make-over van een ruimte in huis? Bij Decorette staan ze voor je klaar om je te begeleiden met interieuradvies op maat. Handig als je nog op zoek ben naar mooi behang of juist bij de zoektocht naar de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of ideale raamdecoratie. De totaaloplossing voor je interieur vind je bij deze winkel. PS ze schenken  er ook nog eens de lekkere koffie.

Jij komt toch ook gezellig naar de vt wonen&design beurs? Daar vind je Decorette trouwens ook. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?