1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Van badkamer tot regelrechte thuis-spa

Van badkamer tot regelrechte thuis-spa

Een badkamer die van vloer tot plafond klopt. Waarover tot in de kleinste details is nagedacht, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Een badkamer waarin je volledig kunt ontspannen, omdat hij schoon is, omdat je er alles in kwijt kunt en omdat hij zó mooi is dat je even alles vergeet wat er buiten de badkamerdeuren allemaal gaande is. Een badkamer die niet onder doet voor een luxe spa. Zo’n badkamer. Die willen we toch allemaal!?

Als je badkamer de uitstraling heeft van een thuis-spa, dan begint je dag extra goed. Of stel je eens voor dat je aan het einde van een lange,drukke dag zo’n badkamer binnenkomt. Een badkamer die er niet alleen heerlijk luxe uitziet, maar ook voorzien is van de nodige opbergruimte en fijne extra’s, zoals zelfsluitende lades. Dat is toch super relaxed?

Warme uitstraling of frisse look?
Wil je zo’n droom van een badkamer realiseren, dan verwijzen we je graag naar de vtwonen badencollectie. Of je nu op zoek bent naar een warme uitstraling of meer voelt voor een frisse look, want met deze collectie kan je helemaal je eigen sfeer bepalen.

Over het ontwerp van de vtwonen badkamercollectie is tot in de puntjes nagedacht. De ruime lades bieden plaats aan al je verzorgingsproducten en sluiten zachtjes dankzij het soft closing-systeem. Door het slimme materiaalgebruik houd je de badkamer makkelijk schoon en zie je niet overal vingerafdrukken. Bovendien nemen de smalle kasten weinig plaats in, maar bieden ze wel veel opbergruimte.

Unieke combinaties
De vtwonen badencollectie omvat twee designlijnen: Solid en Shell. Beide lijnen bestaan uit wastafels en wastafelonderkasten, die in verschillende kleuren, materialen en formaten verkrijgbaar zijn. Combineer deze met de hoge kasten, spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting uit de serie Groove en creëer zo een interieur dat helemaal past bij jouw smaak.

Van tegels tot complete badkamer
Met alleen meubelen richt je natuurlijk geen complete badkamer in. Gelukkig zijn er ook de perfect bij deze collectie passende tegelseries ‘Dunes’, ‘Factory’ en ‘Square’, ook weer in verschillende kleuren en afmetingen.

En om het helemaal af te maken presenteert de vtwonen badencollectie op de vt wonen&design beurs ook haar ideeën voor een complete badkameroplossing. Daar vind je alle benodigde items, perfect op elkaar afgestemd, geheel in vtwonen stijl.

We wensen je nu alvast heel veel plezier en ontspanning in jouw eigen prachtige thuis-spa.

Ook interessant?