///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Anneleen live vanaf de beurs

Anneleen live vanaf de beurs

Wát een leuke week is dit!

De vt wonen&design beurs is afgelopen dinsdag van start gegaan, en ik mocht als blogger maandagavond vast in alle rust een rondje over de beurs lopen. Heerlijk, nu wij bijna de verbouwing hebben afgerond. En wat een luxe om tussen een hardwerkend woonbeursteam en zwoegende mensen vast een eerste kijkje te kunnen nemen bij al die mooie stands!

Zoveel nieuwe dingen te zien! Veelal kleur, groen (!), groen in de vorm van planten en prints, sieren stands. Het oogt kleurrijk, soms zelfs ietwat dramatisch met decoratie als aaibare wandbekleding, overdadige decoratie en velours gordijnen.

Maar anderzijds zie ik ook nieuwe technische snufjes die je interieurs handiger en meer van deze tijd maken. Wandplanken met een docking station, afzuigkappen in de vorm van een lamp en zelfs een heel Smarthome van Samsung, waar je je kan laten inspireren om je huis nog slimmer te maken.

Naast keukeninspiratie, badkamers, accessoires en heel veel meubels, is er ook aandacht voor duurzaamheid. Ik mocht de bijzondere meubels van Studio Dirk van der Kooij even bekijken in de perskamer. Hij maakt hele mooie, veelal kleurrijke, meubels van oude tuinmeubelen. Deze worden gesmolten en omgetoverd tot prachtige meubels.

En helemaal leuk, er is ook een Shoppinghal aanwezig op de beurs. Hier kan je nieuwe items shoppen om je thuis weer helemaal te updaten. Want hoe leuk is het om vol inspiratie thuis gelijk enthousiast aan de gang te gaan?!

Ook interessant?