vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Nieuw! Amerikaanse meubels in nederland

Nieuw! Amerikaanse meubels in nederland

Van Miami tot New York en van Beverly Hills tot Vail. Ook in Amerika zijn de huizen overal anders. Ashley Furniture uit de Verenigde Staten, de grootste meubelproducent ter wereld, springt daar al decennia lang op in met een uitgebreide collectie meubels. En het leuke is: die Amerikaanse meubels kun je vanaf september ook in Nederland zien en voelen, in de brand new Ashley Home Store in Waardenburg.

Ruim 7000 artikelen
In totaal levert Ashley meer dan 7000 artikelen. Zitmeubels, tafels, bureaus, kasten, bedden en meer. Maar in het uitgebreide assortiment zitten onder andere ook accessoires als lampen, kussens, spiegels en kunst. Een deel is eigen productie. Het bedrijf heeft een groot eigen team van designers. Designers die de hele wereld over trekken om de laatste trends te ontdekken en samen met het productieteam tot nieuwe ontwerpen te komen.

Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen heeft Ashley een aantal Quality Control Laboratoria. Hier worden dag in, dag uit onderdelen, producten en verpakkingen getest. Naast kwaliteit is ook de prijs een hoog goed. Daarom worden artikelen kosten-efficiënt geproduceerd en via magazijnen rechtstreeks geleverd aan de consument.

Home Stores & Virtual Reality
Verdeeld over 123 landen heeft Ashley inmiddels meer dan 700 Ashley Home Stores. In september gaan de deuren van de winkel in Waardenburg open, waar je de artikelen live kunt ervaren. Ook kun je er met adviseurs overleggen hoe je de ruimtes in je huis het beste kunt inrichten. Neem foto’s mee, want de adviseurs maken gebruik van Virtual Reality. Handig, want zo zie je driedimensionaal hoe je huis er met de Ashley-artikelen van jouw keuze eruit zal zien.

De artikelen kun je vervolgens via de website bestellen. Goed om te weten: er zijn twee introductie-aanbiedingen. De banken Gamaliel en Sofa Dahra zijn nu verkrijgbaar voor respectievelijk 1198 en 498 euro. Enjoy!

Voor meer informatie kijk op www.ashleyfurniturehomestore.nl

Ook interessant?