vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - afstandbestuurbare raamdecoratie

afstandbestuurbare raamdecoratie

Ooit gedacht dat je al je raamdecoratie in huis op afstand zou kunnen aansturen? Met de PowerView Motorisation van Luxaflex is dat nu een feit. Dit revolutionaire systeem, verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl, is gemotoriseerd en dus draadloos. Handig én veilig voor kinderen en huisdieren!

Met een speciale app op je smartphone of tablet pas je je raamdecoratie snel en eenvoudig aan je eigen dag- en nachtritmes en privacy-behoeften aan, of aan veranderende weersomstandigheden. Op elke gewenst moment en waar je ook bent. Open of dicht: met één druk op de knop heb je het geregeld. Alle raamdecoratie tegelijk of individueel.

Het systeem wordt trouwens geleverd met een prachtig vormgegeven afstandsbediening: de Pebble Remote. Deze heeft dezelfde functies en is net zo gebruiksvriendelijk als de app op je smartphone of tablet. En: hij is leverbaar in zeven verschillende kleuren. Dat is mooi meegenomen, want er is dus altijd wel een kleur die bij je interieur (of raamdecoratie) past.

Weten hoe je alles uit dit nieuwe systeem haalt? Bezoek een van de informatieavonden op de vt wonen & designbeurs. Profiteer dan meteen van interessante acties voor het hele PowerView assortiment en maak kans op teruggave van je aanschafbedrag! Meld je aan bij de stand van www.woninginrichting-aanhuis.nl

Ook interessant?