1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Accessoires: kiezen of mixen?

Accessoires: kiezen of mixen?

De vt wonen&design beurs is dé start van het woonseizoen, de trends voor deze herfst en winter worden hier gepresenteerd. Als woonliefhebber sta je vast te popelen. Hoe gaan jij en je huis tijdens vanaf het najaar door het leven? Welke accessoires kies je? Of hoeft kiezen niet per se?

Een van de trends van de komende tijd is een heel verrassende. Cosy Stylegroups heet-ie, en dit keer draait het niet om één stijl, maar juist om het combineren van verschillende stijlen. Komt dat even goed uit: hoef jij niet te kiezen. De trend staat haaks op het symmetrische, minimalistische interieur van de afgelopen jaren en geeft een goed gevoel. Er mag weer meer, alleen wel met beleid.

Mannelijk, vrouwelijk of gewoon mixen?

Maar welke woonstijlen zijn er op dit moment? Present Time, het gerenommeerde merk in woonaccessoires, deelt de collectie deze periode op in Raw Nature en Subtle Luxury. Raw Nature staat – zoals de naam al doet vermoeden – voor producten van ruwe en natuurlijke materialen. Draadstaal, beton, leer, geolied glas, hout, zeegras… Met basiskleuren als matzwart, wit, groen en blauw is het een stoere ‘mannelijke’ stijl.

Subtle Luxury is de ‘vrouwelijke’ tegenhanger. De materialen zijn zacht, helder en kleurrijk: goud, en ribfluweel, gekleurd glas en emaille in – deze herfst – de accentkleuren warmrood en paars. De accessoires in Subtle Luxury zijn meer gedetailleerd en fijner afgewerkt en geven je huis het luxueuze gevoel van een hotelkamer.

Een derde stijl bij Present Time: spiegelglas! Niet alleen in zilver, maar ook in koper, goud en zwart. Iets wat je terugziet in verschillende items, waaronder vazen en sierspiegels.

Klok, lamp of kleinmeubel erbij?

Overigens sluit de collectie van Present Time prima aan bij die van Karlsson en Leitmotiv. Karlsson staat bekend om z’n enorme collectie opvallende klokken, Leitmotiv om bijzondere verlichting en kleine meubels. De drie merken vullen elkaar dus goed aan.

Kijk voor meer informatie op www.presenttime.com en kom de producten van Present Time zeker bekijken (en shoppen!) op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?