///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - 6 MODELLEN, 24 KLEUREN, 1 VASTE PRIJS 

6 MODELLEN, 24 KLEUREN, 1 VASTE PRIJS 

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Neem de keuze voor een bank. Daarvoor kun je winkel in winkel uit gaan, terwijl er een veel eenvoudiger manier is. En dan hebben we het over een bank die kwalitatief goed én betaalbaar is. 

Wat Ellen Oord en Suzanne Orie op Instagram en Pinterest aan mooie banken zagen, konden ze zelf niet vinden. Althans, niet voor een mooie prijs. Maar geen nood: onder de naam 4x6SOFA besloten de jeugdvriendinnen zelf kwalitatief goede en betaalbare banken te gaan ontwikkelen, en zorgden daarmee meteen voor vernieuwing in de bankenwereld.

Want wat is het geval? Met 4x6SOFA willen Ellen en Suzanne het mensen vooral leuk en eenvoudig maken om een bank te kopen. Leuk door inspirerend te zijn, kwaliteit te bieden en met mooie stoffen te werken. Eenvoudig door de keuze. En daar zit ‘m nou precies dat vernieuwende in…

Voor iedereen een luxe designbank

Bij 4x6SOFA kun je kiezen uit 6 modellen in 24 kleuren voor 1 vaste prijs. Elk model is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er voor elke smaak een bank, van loungy met veel kussens tot strak design. De vaste prijs van € 999 voor een driezitter en € 1299 voor een hoekbank of vierzitter maakt een luxe designbank nu voor iedereen bereikbaar. En dankzij de directe verkoop via de webshop en vanuit pop-up locaties, én door de snelle levering rechtstreeks vanuit de fabriek, kunnen de prijzen laag blijven. 

Proefzitten kan!

Wil je proefzitten, dan kun je onder andere naar de showroom in Zaandam. Daar staan alles zes de modellen als hoekbank of driezitsbank opgesteld. Het zitcomfort verschilt: de zit van de ene bank is wat dieper en geschikt voor langere mensen, van de andere bank is-ie weer wat hoger. Er zijn banken met een zachte zit waarin je je kunt nestelen en er zijn er ook die juist wat actiever zitten zodat je makkelijk weer opstaat. Proberen!

Kijk voor meer informatie op www.4x6sofa.com

Ook interessant?