1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Woonkamer - 5x interieurtips voor ‘a touch of gold’ 

5x interieurtips voor ‘a touch of gold’ 

Goud kan zo mooi staan in huis. Het zorgt vaak meteen voor een luxe, warme look. Weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? Deze vijf tips maken het je makkelijk. 

Goud in huis is al sinds een paar jaar aan een opmars bezig. Ook dit jaar sla je echt de plank niet mis als je goud toevoegt aan je interieur. Niet zo gek, want het materiaal voegt àltijd iets extra’s toe aan een ruimte in huis, ook zonder dat je een kitscherige look creëert. 

1 Ga voor het accent

Een makkelijke manier om te beginnen: zoek het in accessoires. Vooral kleine gouden accessoires zijn nu helemaal hip. Mooi zijn bijvoorbeeld een gouden kaarsenhouder, vergulde stoelpootjes of kussentjes met gouden opdruk. 

2 Goede combi

Handig om te weten: goud laat zich goed combineren met industriële en minimalistische interieurs en is een graag geziene gast in huizen met deze woonstijlen. 

3 Combineer met deze kleuren

Daarnaast laat goud zich ontzettend goed combineren met bepaalde kleuren. Dit zijn: wit, grijs, zwart, oker geel, rood, aubergine, poederroze, mint, blauw en donkergroen (zie ook de volgende tip). Met deze kleurencombinaties zit je geheid goed. 

4 Goud houdt van hout
Ook helemaal hip: combineer gouden accessoires met houten voorwerpen of zet ze op een houten plank. Goud geeft hout namelijk een extra warme uitstraling. Nog zo’n winnende combinatie: groen en goud. Denk groene plantjes in gouden potjes of aan een groene muur met gouden fotolijstje of spiegel.

5 Heb lef

Overdrijven is natuurlijk nooit goed, maar het enige dat je nodig hebt om goud toe te voegen is een beetje lef. Durf het toe te voegen aan je interieur en je zult versteld staan. Echt hoor.

Hier vind je de mooiste (gouden) woonaccessoires

Op zoek naar gouden woonitems? Kijk voor inspiratie even op housevitamin.com. 

Bij het bedrijf vinden ze namelijk dat iedereen een happy home verdient. Thomas en Mischa zijn de oprichters van het bedrijf waar je de meest vrolijke woonaccesoires vindt. Want dat is hun gezamenlijke doel. ‘Hip en sprankelend wonen bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen.’

Jij komt toch ook naar de vt wonen&design beurs? Daar vind je Housevitamin ook.

Waar wacht je nog op? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?