vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - 5x Fotobehang met wow-factor!

5x Fotobehang met wow-factor!

Een keer écht goed uitpakken in huis? Fotobehang is je partner! Daarmee creëer je in een handomdraai een andere sfeer in huis. Haal je roller en de lijm maar te voorschijn: na het zien van deze vijf behangtrends wil je geheid aan de slag.

Bij Werk aan de Muur vind je een uitgebreide collectie met unieke en betaalbare werken voor aan je muur. Ze weten bij dit bedrijf precies hoe jij het mooiste uit je muren haalt en stelde dit lijstje met behangtrends alvast voor je samen. Geef je interieur een megaboost met dit fotobehang.

Trend 1: Klassiek in huis

Met een op maat gemaakt behang benut je de ruimte optimaal en dat geeft een gevoel van luxe. Kies je voor een behang met een klassieke print, dan ontstaat er ook nog eens een tijdloze ruimte. Fan van klassiek? Kies voor een werk van de Oude Meesters of voor oude elementen, zoals Griekse zuilen, oude deuren, of eeuwenoude wereldkaarten.

Trend 2: Koe op het doek

Heb je h’m al gesignaleerd, de Schotse Hooglander? De langharige, roodbruine koe is niet meer weg te denken in het interieur. Met zo’n levensgrote afbeelding van het dier breng je buiten naar binnen! Met z’n knuffelachtige voorkomen voorziet hij de de ruimte in huis van een zachte sfeer. Wist je dat Werk aan de Muur een uitgebreide collectie heeft waarin de Schotse Hooglander de hoofdrol speelt? Kijk hier.

Trend 3: Natuurlijke oase

Niets is fijner dan de rust en de schoonheid die onze natuur uitstraalt. Met die sfeer in huis kom je helemaal tot rust. De natuur biedt zoveel moois: van prachtige berglandschappen en gekleurde bossen tot wilde golven, eindeloze stranden en indrukwekkende watervallen. Tip: laat je inspireren door de collectie natuurlijk wonen van Werk aan de Muur.

Trend 4: Het wordt tropisch

Het is een trend die voorlopig nog wel even blijft: botanisch behang. Fijn, want met een print van planten ontstaat er direct een natuurlijk walhalla in huis. Voor als je een keer echt iets ander wilt. 

Trend 5: Creatief met behang

Maak de creatieveling in je maar wakker, want creativiteit is key! Dat weten ze bij Werk aan de Muur maar al te goed. Waarom zou je je bijvoorbeeld beperken tot het omtoveren van één witte muur? Trek het behang bijvoorbeeld door in het trappenhuis. Dat laat de ruimte groter ogen en zorgt voor een speels effect. Of combineer behang met een lambrisering of plak behang tegen het plafond van je favoriete ruimte. (Tip: de gang leent zich hier perfect voor, dat is nog eens een binnenkomer). Wedden dat je verbaasd zult staan van je het effect dat dit geeft?  

Over Werk aan de Muur

Een lege muur? Dat is een gemiste kans, zo vinden ze bij Werk aan de Muur. Een mooi werk in huis is de finishing touch. Of je nu houd van pop-art, landschappen of geometrische vormen: het bedrijf biedt unieke kunstwerken voor een fijne prijs. Je kunt de maat en het materiaal van het werk customizen naar smaak. De collectie bestaat uit werken van meer dan zesduizend gepassioneerde creatieven, van fotografen en schilders tot aan digital artists en photoshop guru’s. 

 

Ook interessant?