///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Thuiswerkplek - Koptelefoon met prachtig design en vol geluid

Koptelefoon met prachtig design en vol geluid

Dit is toch een echte blikvanger, deze hoofdtelefoon van Bang & Olufsen? Prachtig design, vol geluid. Enne, voor wie niet zo van roze houdt, de koptelefoon is er ook in andere kleuren. 

Beoplay H8i heet ze, een echte moderne klassieker. Het is een luxe on-ear hoofdtelefoon met een hoogwaardige constructie, een duurzame kwaliteit en een eigentijds en gestroomlijnd ontwerp. De hoofdtelefoon beschikt over het signatuurgeluid van Bang & Olufsen en levert warme, authentieke en akoestische prestaties. De Beoplay H8i beschikt over een functie waarbij je de geluiden om je heen kunt filteren als dat nodig is. Dankzij de actieve ruisonderdrukking kun je jezelf onderdompelen in muziek of juist in stilte.

De perfecte reisgenoot

Deze hoofdtelefoon behoort tot de lichtste in zijn klasse en zelfs bij urenlang gebruik blijft het dragen ervan comfortabel. Makkelijk als je onderweg bent of ongestoord wilt werken. De koptelefoon biedt tot dertig uur draadloze speeltijd. De muziek wordt trouwens automatisch aangezet of gepauzeerd als je de hoofdtelefoon aan- of uitzet. Twee speciale microfoons zorgen voor een perfecte spraakkwaliteit voor je oproepen.

De tand des tijds doorstaan

Bij Bang & Olufsen maken ze producten met constante aandacht voor details, in alle ontwerpfasen. Producten die de tand des tijds doorstaan, dat is wat ze voor ogen hebben. Daar gebruiken ze kwalitatief materiaal voor. Of zoals ze zelf zeggen bij het bedrijf: ‘Alleen de allerbeste materialen zijn geselecteerd voor deze luxe koptelefoon.’ 

Een voorbeeld? Het onberispelijke aluminium en het rijke, natuurlijke leer. Dat laatste wordt trouwens alleen maar mooier door het gebruik en door de tijd.

Ook interessant?