///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Slaapkamer - Match made in heaven: Swiss Sense & vtwonen

Match made in heaven: Swiss Sense & vtwonen

Mooi, fris en onderscheidend in styling, design en kleur: heb je de collectie Lifestyle by vtwonen van Swiss Sense al gespot? Daarmee creëer je precies de slaapkamer die past bij jouw persoonlijke woonstijl. Je slaapt tenslotte het lekkerst op een bed in een omgeving die je op het lijf is geschreven.

Win-winsituatie

Slank, kleurrijk en stoer design: de collectie Lifestyle by vtwonen bestaat uit verschillende boxsprings en accessoires die passen bij elke slaapkamerstijl. Want vrijwel alles uit deze collectie is te mixen en matchen: van hoofdbord, stofkeuze en kleurstelling tot het type pootje en de kleur van het frame.

Mix en match voor je favoriete slaapstijl

De collectie is gebaseerd op vijf slaapstijlen van vtwonen: Pure Basic, Lazy Loft, Soft Modern, Eclectic Retro en Chic Classic. De collectie bestaat uit vijf eigenzinnige boxsprings (Thyme, Pepper, Cinnamon, Sage en Ginger) die passen bij één van de vijf slaapstijlen. De basis is een stalen frame met poedercoating en slanke designpoten die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. 

swiss sense

De drie nachtkastjes, een voetenbank, sfeerverlichting en sierkussens maken de mooie collectie compleet. Alles uit deze collectie is naar eigen smaak te mixen en matchen, waardoor je jouw favoriete slaapstijl eenvoudig tot leven brengt. Dat geldt voor de boxsprings, maar ook voor de nachtkastjes en voetenbank.

Door te combineren ontstaat er een perfecte match. Naast het design van de boxspring, stel je ook je slaapcomfort zelf samen: kies voor een matras en topper die het beste bij jouw lichaam en slaaphouding. Je slaapt het lekkerst op een bed in een omgeving die jou op het lijf geschreven is.

Prijs? De boxsprings uit de collectie Lifestyle by vtwonen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Vanaf 1260 euro (boxspring Thyme, afmeting 140x200cm). 

Over Swiss Sense

Bij het bedrijf vind je trouwens alles op het gebied van goed en fijn slapen. Boxsprings, bedden, matrassen en accessoires die met deskundigheid, zorg en aandacht in eigen beheer zijn ontworpen en gemaakt. Zo zorgt de familie Diks, de grondlegger van Swiss Sense, al meer dan 100 jaar voor vele nachten slaapplezier. 

Even proefliggen? Kom een kijkje nemen op de vt wonen&design beurs.

Ook interessant?