///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - VERNIEUWD: ALUMINIUM RAAMDECORATIE

VERNIEUWD: ALUMINIUM RAAMDECORATIE

De toepassing van aluminium in het interieur is bekend, maar de toepassing van aluminium in raamdecoratie bleef achter. Bleef. Want aluminium raamdecoratie is bezig met een inhaalslag.

Raamdecoratie van aluminium sluit goed aan op de laatste interieurtrends. Zo ook Fractions: raamdecoratie en tegelijkertijd binnenzonwering met een tijdloos design voor iedere ruimte. Mooi in huizen met een industriële look, maar zeker ook een aanwinst in woningen met een klassieke inrichting. En: in alle RAL-kleuren leverbaar, waardoor ze helemaal naadloos aansluiten.

Fractions bestaan uit gepoedercoate aluminium platen en lichtdichte, naadloze scharnieren. Door de platen subtiel langs elkaar heen te schuiven, bepaal je de lichtinval in huis – je kunt er ruimtes zelfs mee verduisteren.

Plat en compact

Geen enkel andere raamdecoratie of binnenzonwering is zo plat en compact als Fractions. Dit biedt nieuwe toepassingsmogelijkheden, zoals montage in de glaslat. En daarmee onder andere: montage in een draaikiepraam of op een (schuif)deur. Zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit van het raam of de deur welteverstaan. Of van Fractions zelf.

Aluminium is een roestvrij materiaal dat goed bestand is tegen stoom en sproeiwater en extreme temperaturen. Daardoor kunnen Fractions ook uitstekend worden toegepast in natte ruimtes als de keuken en badkamer/keuken én lenen ze zich zo perfect als binnenzonwering.

Daar komt bij dat aluminium geen stof aantrekt. Dit maakt Fractions ook geschikt voor mensen met allergieën en steriele ruimtes. Door het horizontale schuifmechanisme en het gladde materiaal is de raamdecoratie/binnenzonwering sowieso makkelijk schoon te maken.

Eerst kijken, dan kopen

Nog niet kopen, maar wel weten hoe Fractions er bij jou in huis uit zien? Kijk dan op www.windowstylist.nl of download de Windowstylist App en volg de gebruiksaanwijzing.

Kijk voor meer informatie op www.unilux.nl

Ook interessant?