vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Meubels en accessoires in alle stijlen

Meubels en accessoires in alle stijlen

Alle stijlen bij elkaar

Ben je op zoek naar nieuwe meubels maar je twijfelt over de stijl? Want moet dat meubel nou industrieel, modern of oosters zijn, of toch nog iets anders? Handig als je dan alle stijlen onder één dak vindt. En gewoon online.

Bu Dutch Home Label heb je een grote kans van slagen. Aan de hand van een overzichtelijke webshop heeft dit jonge en hippe bedrijf maar liefst 3000 woonproducten voor iedere stijl en ieder interieur. Industrieel, modern en oosters, en ook Scandinavisch, landelijk en klassiek. Allemaal voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding en direct uit voorraad leverbaar. Als dat niet handig is?!

Toen en nu

Om de collectie up-to-date te houden let Dutch Home Label voortdurend op de laatste onwikkelingen en nieuwste trends en speelt hier ook op een originele manier op in. Een goed voorbeeld is Dutchsteel, het eigen merk dat stoere industriële verlichting uit de jaren 20, 30 en 40 reproduceert. Met als resultaat: een product met de vormgeving van die tijd, maar met de technische kwaliteitseisen en voorschriften van nu.

Zien, voelen en proberen

Op de aanstaande vt wonen&design beurs presenteert Dutch Home Label drie stijlen van de collectie voor het eerst offline: industrieel (Dutchsteel), Luxury Living en Botanisch Bali. Hét moment voor jou om meubels en accessoires te zien, te voelen en te proberen.

De collectie industriële Dutchsteel-lampen is inmiddels uitgebreid met een stoere collectie meubels. Bij Luxury Living moet je denken aan warme kleuren, luxe materialen en velvet stoffen met gouden accenten. Botanisch Bali staat vooral voor meubels en accessoires van rotan, linnen, hout en bamboe. Combineer die met groen textiel of met groene planten en de Balinese woonsfeer is compleet.

Ontdek zo de woonstijl die het beste bij jou en je huis past!

Kijk voor meer informatie op dutchhomelabel.nl of kom de meubels bekijken op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?