///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Creatieve meubels en opbergmogelijkheden

Creatieve meubels en opbergmogelijkheden

Creatieve vormgeving met hoge functionaliteit

‘Doorsnee’ is niet jouw ding. Als je iets nieuws in huis wilt, ga je voor anders, voor verrassend. Qua kleinmeubels en opbergmogelijkheden hoef je nu niet verder meer te zoeken.
Een wandwijnrek met plaats voor vier wijnflessen en zes wijnglazen. Een kapstok van rubberhout met acht haken en twee plateaus in de vorm van bladeren om – bijvoorbeeld – je sleutels of handschoenen op te leggen. Spreekt het je aan? Het zijn maar een paar voorbeelden uit de collectie van Furniteam. De rode draad: een creatieve vormgeving in combinatie met een hoge functionaliteit.

Meubels met een twist

De collectie bestaat uit basis- en trendy items voor binnen en buiten: houten kleinmeubels en praktische opbergmogelijkheden. Producten die je doorgaans makkelijk met elkaar kunt combineren en die ook passen bij elke interieurstijl.
Voor de kleinmeubels gebruikt Furniteam 100 procent milieuvriendelijke materialen, zoals hoogwaardig hout en massieve bamboes. Omdat ze klein zijn, zijn de meubels ongecompliceerd met eenvoudige lijnen en kleuren. Toch hebben ze ook elk hun eigen unieke ontwerpelementen, en zijn ze dus allemaal verrassend.

Nieuwe opbergideeën

De kleine opbergelementen van Furniteam bieden oplossingen en nieuwe ideeën voor het organiseren en opruimen van je huis. Van wandrekken met open legborden of laden tot kapstokken en opbergzakken… Stuk voor stuk zijn het ruimtebespaarders waarmee je de dode hoeken, lege muren en ongebruikte toegangswegen in elke kamer volop benut.

Paradepaardjes zijn de zakken van 100 procent pulppapier. Dit materiaal is sterker en veerkrachtiger dan gewoon handgeschept papier, en minstens zo mooi om te zien. De zakken zijn wasbaar. Daardoor kun je ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Als waszakken bijvoorbeeld of om voedsel als aardappelen of brood in te bewaren.

Kijk voor meer informatie op www.furniteam.nl of bezoek de stand op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?