///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - 5 stijlkamers met moois voor je huis

5 stijlkamers met moois voor je huis

Eigenwijs, origineel, Nederlands en hip: dat is Dutch Home Label. Op de vt wonen&design beurs kun je inspiratie opdoen in hun vijf stijlkamers die tot de nok gevuld zijn met moois voor je interieur. En: ze hebben ook nog een fijne primeur….

Op de komende beursvloer staat Dutch Home Label met een nieuwe collectie. In vijf sfeervolle kamers op honderd vierkante meter(!) presenteren ze hun volledige collectie in verschillende stijlen voor het komende seizoen. Van Botanic Jungle tot Velvet Luxury. 

Van kussen tot kast

Ga er maar even bij zitten, want de collectie van het bedrijf bestaat inmiddels uit meer dan drieduizend producten. Voor iedere interieur en woonsmaak heeft Dutch Home Label een passende collectie. Of je nu van die fijne Scandinavische stijl houdt, meer een klassiek type bent of voor industrieel in huis gaat. Van kussen tot kast: hier vind je veel verschillende stijlen onder één dak en de mooiste meubels en accessoires om van een huis jouw thuis te maken. 

In hun webshop vind je de mooiste woonproducten met een goede prijs- en  kwaliteitsverhouding. Om in te spelen op ontwikkelingen en trends, bezoeken ze regelmatig beurzen in Parijs, Frankfurt en München. Alles om jou de mooiste én hipste producten te bieden.

Primeur op de beursvloer

Voor we het vergeten, nog even over die fijne primeur. In die nieuwe collectie van Dutch Home Label vind je ook de vtwonen verlichting. Het bedrijf is namelijk officieel licentiehouder. De verlichting wordt gelanceerd op de beurs en is dan meteen ook te bestellen. We kunnen je alvast één ding verklappen: mooi wordt het zeker.

Kijk, zo stonden de mannen van Dutch Home Label er vorig jaar bij op de beurs:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Daar gaan we… de VT Wonen & Designbeurs is begonnen en wij zijn erbij! Je vind ons in hal 12. Zien we je daar?

Een bericht gedeeld door Dutch Home Label (@dutchhomelabel) op

Jij komt dit jaar toch ook? Laat je verleiden en inspireren in hun stand voor mooie woonspullen! Kom naar de vt wonen&design beurs en boek snel je kaarten!

Ook interessant?