vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Kom naar het Fleurop Flowerrestaurant

Kom naar het Fleurop Flowerrestaurant

Dat je blij wordt van bloemen, daar is geen twijfel over mogelijk. En dat is dan ook precies de reden dat op de vt wonen&design beurs zelfs een heel restaurant wordt gevuld met bloemenpracht; het Fleurop Flowerrestaurant.

Een goed gevoel met Fleurop

Soms wil je gewoon iemand een hart onder de riem steken. Of je wilt iemand verrassen op zijn of haar verjaardag. Soms wil je iemand vertellen hoeveel je om de ander geeft of als je er niet kunt zijn… dat je aan de ander denkt. Soms wil je ook zomaar iemand verrassen, gewoon omdat het kan en leuk is. Het is niet altijd eenvoudig je gevoel onder woorden te brengen.

Laat het dan over aan één van de 1100 bloemisten van Fleurop. Met hun vakmanschap, passie en ervaring leggen zij in elk boeket jouw gevoel. Ze staan elke dag voor je klaar, al meer dan 95 jaar. Via Fleurop.nl bestel je snel en eenvoudig een prachtig boeket naar jouw of de ander haar smaak. Kies voor een mooi boeket met bloemen van het seizoen of een boeket wat het hele jaar kan. Wil je er nog wat extra’s van maken? Doe er dan een vaas, fles wijn of doos chocolade bij. Bestel je voor 14.00 uur, dan wordt het boeket nog dezelfde dag bezorgd. Gegarandeerd geniet dan de ontvanger minimaal een week van een prachtig boeket met kwaliteitsbloemen.

Fleurop. Bezorgt een goed gevoel.

Fleurop Flowerrestaurant

En dat goede gevoel ga je zeker ervaren in het Fleurop Flowerrestaurant op de vt wonen&design beurs. Daar kun je genieten van lekker eten en drinken in een prachtige sfeer, gecreëerd met de prachtige bloemen van Fleurop. Je vindt het Fleurop Flowerrestaurant boven in de centrale entreehal. Geniet ervan!

Ook interessant?