vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Houten wereldkaart aan de wand

Houten wereldkaart aan de wand

Houd je van reizen, maar zoek je ook iets bijzonders voor bij jou thuis aan de muur? Wat denk je van een wereldkaart van hout van Hoentjen Creatie? De World of Wood wordt met de hand gemaakt en is verkrijgbaar in vijf verschillende formaten en acht soorten hout. Ook heeft Hoentjen Creatie een 3D wereldkaart van berkenhout. Volledig 3D gefreesd waardoor gebergten tot wel 1,5 centimeter hoogteverschil zichtbaar zijn. Voor als je nét even iets anders wilt.

Als je het leuk vindt bezochte plekken op de kaart te markeren, dan kan dat met pinpoints in diverse kleuren. Alle wereldkaarten worden geleverd met een complete ophangset en zijn eenvoudig zelf te bevestigen. De bijbehorende afstandhouders zorgen ervoor dat je jouw kaart vrij van de muur hangt, waarmee je een mooie slagschaduw creëert.

Echt houten telefoonhoesjes
Hoentjen Creatie is gespecialiseerd in producten van hout. Behalve wereldkaarten zijn dat onder andere ook stijlvolle, milieuvriendelijk houten hoesjes voor Samsung en iPhone telefoons. Je kunt kiezen uit zes houtsoorten, elk met zijn eigen kenmerken en natuurlijke tekeningen. Met jouw hoesje heb je dus een uniek exemplaar in handen.

De hoesjes zijn er in drie soorten. Hardcases, voor bescherming van de zij- en achterkant. Flip covers, waarmee ook het scherm beschermd is als je de telefoon in je tas stopt. En TPU cases, met een speciale rand waarmee je je toestel rondom bescherming biedt.

Ook houten brillen en horloges
Ga je voor de complete houtbeleving, dan kun je bij Hoentjen Creatie ook kiezen uit houten brillen en houten horloges. De laatste bestaan uit schakels, waardoor ze makkelijk op maat te maken zijn, en zijn uitgerust met een Seiko uurwerk. waar je een jaar garantie op krijgt. Hoentjen Creatie dus. Voor kunst en accessoires van hout.

Kijk voor meer informatie op www.hoentjencreatie.nl

Ook interessant?