vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Academie voor interieurstyling

Academie voor interieurstyling

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of wil je weten of een interieuropleiding iets voor jou is? Voor professionals én starters in de woonindustrie is er een particuliere en praktijkgerichte opleiding die zich uitsluitend bezighoudt met interieurvormgeving: NIA ACADEMIE. Deze academie voor interieuronderwijs verzorgt compacte cursussen op hbo-niveau, waaronder Interieurontwerpen, Interieurstyling, Interieurtextiel, Kleur en Computervaardigheden, en daarnaast complete vakopleidigen.

Intensief en persoonlijk

Onze wereld verandert snel: informatie moet gemakkelijk en snel bereikbaar zijn. Prijs, kwaliteit en herkomst van producten worden steeds belangrijker. Tegelijkertijd wordt het winnen van het vertrouwen van de consument steeds moeilijker. Het is binnen de woonbranche daarom belangrijk veranderingen op de voet te volgen en daar op in te spelen. Door de goede samenwerking met bedrijven in de branche zorgt NIA ACADEMIE ervoor dat actuele ontwikkelingen snel worden doorgevoerd in het cursusaanbod.

NIA ACADEMIE kiest voor een persoonlijke benadering. NIA ACADEMIE is kleinschalig en hoogwaardig met korte, open communicatielijnen en kleine klassen van maximaal tien tot veertien cursisten. De basis van de intensieve cursussen vormen theorie en oefeningen, maar er is ook ruimte voor reflectie en het uitwisselen van gedachten.

Alle docenten zijn vakspecialisten met ruime werkervaring die hun eigen werkzaamheden combineren met het lesgeven aan de NIA ACADEMIE. Graag delen zij hun kennis en ervaring met vakgenoten, waardoor de lesinhoud fris en up-to-date is en blijft.

Bij- en nascholingscursussen én vakopleidingen

Met de bij- en nascholingscursussen richt het onderwijs van NIA ACADEMIE zich op professionals in de interieurindustrie, zoals vormgevers, interieurarchitecten, interieurstylisten en medewerkers in de woonbranche. Ook biedt de academie vakopleidingen voor starters onder het mom ‘leer het meteen goed, doe geen half werk’. Hiermee zijn de vakopleidingen de juiste start van een interieurcarrière, met mogelijkheid tot het NIA-diploma en met de zekerheid van praktijkgerichte vakkennis.

Wil je meer weten over NIA ACADEMIE en het martktgericht interieuronderwijs? Neem contact op via de site.

Kijk voor meer informatie op www.niainfo.nl

Ook interessant?