///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Vloerkleden in alle soorten en maten

Vloerkleden in alle soorten en maten

Je vloer is echt af met een goedgekozen vloerkleed. Bij Vloerkledenwinkel vind je geweven, handgeknoopte en handgetufte kleden in diverse stijlen, kleuren en materialen.

Ruim 20 verschillende merken

Weet je al wat voor vloerkleed je wilt? Hoogpolig, vintage, modern, design, structuur, retro, tijdloos, voor de kinderkamer of zowel geschikt voor binnen als buiten? Grote kans van slagen bij Vloerkledenwinkel.nl. In de online shop vind je namelijk alle soorten vloerkleden van meer dan 20 merken. Van echte designkleden van Moooi Carpets en GAN tot de betaalbare en exclusieve Home Collection.

Ook zijn de vloerkleden in meerdere maten en vormen te verkrijgen. De meest voorkomende vormen zijn rechthoekig en rond. De ruimte of kamer bepaalt de uiteindelijke vorm en maat. Zit jouw maat er niet bij? Veel van de kleden zijn ook in elke gewenste maat te maken.

Handig: de zichtservice en het stalenmagazijn

Heb je hulp nodig bij je keuze? Bel, mail of chat met Vloerkledenwinkel.nl voor contact met een specialist. Al je vragen worden dan naar wens beantwoord. Of maak gebruik van de unieke zichtservice, waarbij je thuis kunt zien of een vloerkleed in je interieur past.

Door alle informatie en foto’s krijg je een goede indruk van de vloerkleden online. Maar wil je de kleden liever in het echt zien en voelen, ga dan naar de showroom in Hilversum. Hier vind je meer dan 100 vloerkleden van merken als Brink & Campman, Louis de Poortere, Calvin Klein, Ted Baker en de eigen Home Collection. Groot voordeel hier is ook het stalenmagazijn, want dit betekent dat je van meer dan de helft van de kleden een staaltje kunt opvragen om de kleur en structuur thuis te bekijken.

Kijk voor meer informatie op www.vloerkledenwinkel.nl

Ook interessant?