vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Binnenkijken bij vtwonen

Binnenkijken bij vtwonen

Het grootste woonmagazine van Nederland hoeven we niet meer aan je voor te stellen. En we hoeven je ook niet te vertellen dat vtwonen elk jaar schittert met een huis op de vt wonen&design beurs. Maar wat wel nieuw is, is dat vtwonen dit jaar geen traditioneel huis op de beurs heeft ingericht – voor zover het al traditioneel was. Wat je dan wel kunt verwachten? Acht verschillende ruimtes onder één dak, waaronder een living, een bad- en slaapruimte, een kinderkamer en zelfs een tiny house. Voor jou als bezoeker een bron van wooninspiratie, stylingideeën en DIY-tips op het gebied van wonen, koken, baden, slapen en buitenleven.

Acht sfeerruimtes

Elke ruimte is ingericht in een andere woonstijl: van basic, industrieel, design en klassiek tot romantisch, landelijk en vintage. Elke ruimte heeft dus zijn eigen sfeer, terwijl ze allemaal ook die zo herkenbare vtwonen-uitstraling hebben.

Naast een deel van de eigen vtwonen-collectie – waaronder vloeren, muren en tegels – vind je er ook veel woonitems van andere merken. De diversiteit van het magazine komt in alle acht de ruimtes terug. Je stapt letterlijk vtwonen binnen!

Zelfs een tiny house

Het huis biedt ook dit jaar weer volop inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Neem alleen al het tiny house: compact, maar groots qua verrassende ideeën. Hiermee toont vtwonen dat je ook op een klein woonoppervlak alle woonfuncties op een bijzondere manier een plek kunt geven.

Kijk voor meer informatie op www.vtwonen.nl

Ook interessant?