alle wooninspiratie op één plek alle wooninspiratie op één plek
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Binnenkijken bij Wonen Landelijke Stijl

Binnenkijken bij Wonen Landelijke Stijl

Je hebt je huis landelijk ingericht, of je wilt ‘m landelijk gaan inrichten. Waar doe je dan (nog meer) inspiratie op? Nou, bijvoorbeeld in Wonen Landelijke Stijl, hét tweemaandelijkse magazine voor de liefhebbers van alles wat te maken heeft met de landelijke stijl. In elke editie vind je een selectie van exclusieve interieurreportages afgewisseld met pittoreske logeeradressen, praktische shoppingtips, interessante dossiers en de allerlaatste woonnieuwtjes. Daarnaast trakteert het blad je ook op mooie stylingproducties, waarmee je zelf meteen aan de slag kunt.

Kom binnenkijken!

Wil je het blad ‘live’ zien, kom dan naar de vt wonen&design beurs. Want na het overdonderende succes van vorig jaar is Wonen Landelijke Stijl ook dit jaar op de beurs aanwezig. Voor de indeling en de aankleding liet het magazine zich nu inspireren door een authentiek vakantiehuis, gelegen op de flank van een heuvel in Zuid-Frankrijk, omringd door wijngaarden en eeuwenoude olijfbomen.

Authentieke materialen, verrassende hoekjes en diepe, warme kleuren vormden de leidraad voor het volledige interieur. Samen met diverse partners maakte Wonen Landelijke Stijl de vertaalslag naar een pracht van een inspiratiehuis, waar je wel doorheen móet lopen. Zie je het in gedachten al een beetje voor je?

Kijk voor meer informatie op www.wonenlandelijkestijl.nl

Ook interessant?