1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Italiaanse bank voor de beste prijs

Italiaanse bank voor de beste prijs

Houd je van designbanken van Italiaanse komaf? Maak eens kennis met Chateau d’Ax. Hoewel de naam je op het verkeerde been kan zetten, is dit een op-en-top Italiaans familiebedrijf waar je een grote keuze in zitmeubels hebt. Kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail staan voorop; bepaalde onderdelen worden zelfs met de hand vervaardigd. En alsof dat nog niet voldoende is, levert Chateau d’Ax ook zo’n beste Italiaanse bank voor de beste prijs!

Om je keuze te maken hoef je niet naar Italië. Vestigingen van Chateau d’Ax zitten in maar liefst 84 landen. De banken die je vindt in de tien vestigingen in Nederland zijn gemaakt naar de Nederlandse wensen en maatstaven, maar wel met Italiaanse passie, gedrevenheid, gevoel voor kwaliteit, vakmanschap en service.

Een klassieke of liever een moderne Italiaanse bank? Een grote, comfortabele hoekbank waarin je met de hele familie weg kunt zakken of toch een kleiner exemplaar dat beter past in je huis en matcht met je andere meubels? De collectie is zo gevarieerd, dat je altijd een passende oplossing vindt. En niet zomaar één: Chateau d’Ax staat bekend om haar unieke ontwerpen die je nergens anders terugziet. Welke bank je ook kiest, het wordt een eyecatcher in je woonkamer.

Met de gehele collectie zijn er meer dan 1500 combinaties mogelijk. Zo kunnen alleen al alle banken in zowel stof als leer worden uitgevoerd. De banken zijn Made in Italy en komen rechtstreeks uit de eigen fabriek in Lentate sul Seveso-Milano. Zonder tussenhandel welteverstaan, waardoor je ze kunt kopen voor een eerlijke prijs. Mooi meegenomen!

Kun je bij Chateau d’Ax al de beste Italiaanse bank voor de beste prijs kopen, op de vt wonen&design beurs profiteer je ook nog eens van speciale beursprijzen. Alleen dat is al een beursbezoek waard.

Kijk voor meer informatie op www.chateau-dax.nl

Ook interessant?