1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Bijzonder: Giant LED-lampen

Bijzonder: Giant LED-lampen

Het lijkt simpel: heb je licht nodig, dan doe je een lamp aan. Maar daar komt natuurlijk wel wat meer bij kijken. Hoe gezellig zit je samen op de bank onder een felle kunstmatige lamp? En hoe lang kun jij je met die intieme lichtbron op je werk blijven focussen? Calex snapt hoe het werkt. Deze Rotterdamse specialist heeft namelijk de meest complete collectie sfeerlampen van Nederland.

Bijzonder: Giant LED-lampen

Calex is een bevlogen merk met lef en creativiteit en vooral: een passie voor licht en sfeer. Vanaf 1970 is er de drang om daar steeds weer vernieuwend in te zijn. Om elke dag met slimme, innovatieve en duurzame verlichting huizen mooier, fijner en vooral sfeervoller te maken.

Het brede assortiment bestaat uit zo’n 400 soorten lichtbronnen, waaronder ook een uitgebreide selectie LED-lampen. Grote trots is de Giant-serie bestaande uit vijf lampen. LED en dimbaar en toch met een klassiek uiterlijk. De lampen zijn creatief met elkaar te combineren, maar komen ook los van elkaar goed tot hun recht. Ze zijn verkrijgbaar in een Gold of Clear finish en passen in elke ruimte.

Om de uitstraling van de lampen helemaal af te maken, ontwierp Calex pendules. Deze zijn los en als set van drie of vijf verkrijgbaar in de kleuren zwart en brons.

Licht op maat

Dus of je nu een heldere-puntjes-op-de-i-concentratie-sfeer nodig hebt of juist een intieme-relax-op-de-bank-sfeer wilt… Met de lampen van Calex heb je met één druk op de lichtknop de juiste sfeer te pakken. Laat je inspireren door de meest complete collectie sfeerlampen op de site. Of kom naar de Calex-stand op de vt wonen&design beurs om te zien wat sfeerlicht met jouw woning doet. Calex, jouw specialist in licht en sfeer!

Kijk voor meer informatie op www.calex.nl

Ook interessant?