///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Kussens gemaakt van designstoffen

Kussens gemaakt van designstoffen

Oorspronkelijk was ze binnenhuisadviseur, maar zes jaar geleden startte Susan van Heumen haar eigen bedrijf, KUS-SEN. Sindsdien maakt ze kussens met een duidelijk eigen handschrift: ze combineert verschillende designstoffen met elkaar, waardoor steeds opnieuw andere kussens ontstaan. Als je die ziet, wordt het je meteen duidelijk dat Susan een feilloos gevoel heeft voor kleurencombinaties en vlakverdelingen. Het zijn kwaliteitskussens die uniek en tijdloos, maar ook duurzaam zijn.

Meubelstoffeerstoffen

Voor haar kussens werkt Susan met ongebruikte restanten – veel wol, veel gecombineerde stoffen – van hoge kwaliteit. Stoffen van onder andere Kvadrat en De Ploeg, die gewoonlijk worden gebruikt door gerenommeerde merken als Montis, Gelderland, Linteloo en Zanotta voor meubelstoffering.

Juist de combinatie van al die stoffen – grof, zacht, harig, met print, zonder print, etcetera – maakt elk kussen weer origineel en spannend. Bovendien maakt Susan nooit twee keer hetzelfde kussen. Sla je je slag bij KUS-SEN, dan weet je dus zeker dat je de eigenaar wordt van een exclusief exemplaar.

Twee kussens in één

Alle kussens van KUS-SEN zijn heel toegankelijk. Ze passen in elk interieur en je kunt ze moeiteloos met elkaar en met andere kussens combineren. Nieuw in Susans collectie zijn ontwerpen met speelse diagonale vlakken. En – bijzonder opvallend – de kussens met twee verschillende kanten, zodat je eigenlijk twee kussens in één hebt.

Bij KUS-SEN heb je sowieso een keuze in overvloed aan kussens, in allerlei kleuren én maten: 30×50 cm, 40×60 cm, 45×45 cm en 60×60 cm. En de prijzen? Die variëren van € 59 tot € 115. Zit jouw kussen er toch niet bij? Dan kun je mailen voor een ontwerp op maat. Zo heb je alsnog een kwaliteitskussen dat uniek, tijdloos en duurzaam is.

Kijk voor meer informatie op: www.kus-sen.nl

Ook interessant?