vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Nieuw! banken van 4×6 sofa

Nieuw! banken van 4×6 sofa

Wat jeugdvriendinnen Ellen Oord en Suzanne Orie op Instagram en Pinterest aan mooie banken zagen, konden ze zelf niet voor een mooie prijs vinden. Zo ontstond hun idee voor 4×6 SOFA, een verrassend en nieuw bankenmerk.

6 modellen in 24 kleuren
Met 4×6 SOFA willen Ellen en Suzanne het mensen vooral leuk en eenvoudig maken om een bank te kopen. Leuk door inspirerend te zijn, kwaliteit te bieden en met mooie stoffen te werken. Eenvoudig door de keuze uit 6 modellen in 24 kleuren voor 1 vaste prijs.

Voor iedereen zit er wel een bank bij. Of je nou wat dieper of hoger wilt zitten, en of je nou van loungy met veel kussens of van strak design houdt. Alle 6 de modellen zijn er als driezitsbank en als hoekbank links of rechts. Afwijkende modellen en andere poten behoren niet tot de mogelijkheden, maar bij elke bank kun je wel een bijpassende hocker bestellen.

Vaste prijzen
De vaste prijs voor een driezitter is 999 euro, voor een hoekbank 1299 euro en voor een hocker 349 euro. Betaalbare bedragen dankzij de directe verkoop via de website en pop-uplocaties én de snelle levering rechtstreeks vanuit de fabriek

Alle modellen zijn er in 24 kleuren. Ben je niet helemaal zeker van een kleur, dan kan 4×6 SOFA je altijd een kleurstaal toesturen. Welke stofkwaliteit of kleur je ook kiest, de prijs blijft altijd gelijk.

Handwerk
De banken worden met de hand gemaakt. Met beukenhout voor de dragende delen. Met hoogwaardige foam bekleed met een ruime laag afdekmateriaal (Dacron) om vroegtijdige slijtage van de bekleding van binnenuit tegen te gaan. En met speciale veren voor de zitting, wat doorzakken voorkomt.

4×6 SOFA. Een heel nieuw bankenmerk. Duidelijk, en met heel veel mogelijkheden. Mooie banken voor een mooie prijs.

Kijk voor meer informatie op www.4x6sofa.com

 

Ook interessant?