vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Nieuw: Houten wereldkaarten

Nieuw: Houten wereldkaarten

Nederland is een uniek product van eigen bodem rijker. In de vorm van een ruim 2 meter brede houten wereldkaart die wordt vervaardigd met de meest geavanceerde lasertechniek wereldwijd, slaagt het Haarlemse MapaWall erin een zeer gedetailleerde versie van de wereld weer te geven, met of zonder ingegraveerde landsgrenzen.

Bucketlist
De houten wereldkaarten zijn voorzien van een onzichtbare metalen laag welke het mogelijk maakt plaatsen op de kaart te markeren met kleine pin-magneten. Zo kunnen droomreizen worden uitgestippeld of bucketlists worden weergegeven. Verkrijgbaar in industrieel staal en vier soorten hout (eiken, noten, palisander en zebrano) passen deze wandkaarten binnen ieder interieur.

2000 nieuwe bomen
Bovendien wordt het hout dat gebruikt wordt voor de MapaWall overgecompenseerd door voor iedere verkochte wereldkaart een donatie te doen aan het Plant a Billion trees project van The Nature Conservancy. Dit project zorgt voor de aanplanting van nieuwe bossen in Brazilië, Amerika en China. Inmiddels zijn er uit de verkopen en dankzij extra donaties al bijna 2000 nieuwe bomen geplant.

Ook interessant?