///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Servies met een persoonlijk tintje

Servies met een persoonlijk tintje

Basisservies
Het beste van twee werelden. Dat gaat zeker op voor het servies van Walra. Het servies is ontworpen door de Walra designers in Nederland en vervaardigd door vaklieden in Thailand. Daardoor heeft het servies de Walra signatuur: pure eenvoud, kwalitatief en tijdloos design. Een basisservies voor iedere dag, dat goed te combineren is en past binnen alle woonstijlen. Het 7-delige servies bestaat uit ontbijtborden, dinerborden, schaaltjes, soepkommen, koffiekopjes, mokken en een serveerschaal.

Extra leuk: persoonlijk tintje
Walra gelooft dat een huis pas echt een warm, levendig thuis wordt door de persoonlijkheid van de bewoners. Daarom kunnen bezoekers van de Walra-stand tijdens de vt wonen&design beurs een item uit het servies ter plekke laten beschilderen met een illustratie naar keuze. De fraaie illustraties worden gemaakt door designer Esther Kin van Sterkin-beeld, docente aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en o.a. bekend van haar werk voor TV-zenders en -programma’s.

Nieuwe najaarscollectie
Ook de nieuwe najaarscollectie dekbedovertrekken en sierkussens wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens de beurs. De Walra designers haalden hiervoor inspiratie uit de natuur en er zijn invloeden vanuit de mode zichtbaar. Door de herkenbare Walra stijl met tijdloze kleuren, prima kwaliteit en bijzondere finishings sluit deze collectie vloeiend aan bij de totale lijn.

Over Walra
Al bijna 150(!) jaar, sinds 1873, is Walra het merk voor bed- en badtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Vroeger spaarde je een hele uitzet van Walra bij elkaar. De Walra adviseuses brachten persoonlijk de collectie bij aanstaande bruidsparen thuis. Sparen voor een uitzet is er niet meer bij, maar nog altijd kan geen huishouden zonder. Anno nu is Walra geheel vertaald naar de wensen en mogelijkheden van deze tijd. Het merk maakt luxe in huis bereikbaar met een volledige collectie bed-, bad- en keukentextiel, een lijn verzorgingsproducten, woonaccessoires en serviesgoed. Met ‘The house of Walra’ presenteert het Nederlandse merk de formule voor het creëren van een warm, levendig thuis.

 

 

 

Ook interessant?