///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Hangmat voor designliefhebbers

Hangmat voor designliefhebbers

Witte stranden, palmbomen, een oceaan in alle tinten blauw, tropische cocktails… Alleen al bij het zien van een hangmat waan je je in het paradijs. Hoe heerlijk zou het zijn om ook in je eigen tuin zo paradijselijk te kunnen hangen? Past niet, zeg je? Dan hebben wij nieuws voor je!

Loungebanken, ligstoelen, schommelstoelen… Ze halen het niet bij het charisma van een hangmat. Jammer alleen dat je een hangmat niet zo makkelijk even ergens ophangt; per slot van rekening staan niet in iedere tuin twee stevige bomen op precies de juiste afstand van elkaar. Een ander veelgehoord bezwaar: de traditionele hangmat combineert slecht met modern design.

Vernuftig
Maar designers zouden geen designers zijn als ze bovenstaande bezwaren niet met een paar vernuftige aanpassingen ongeldig wisten te verklaren. En daar zijn ze bij LuxxOut meer dan goed in geslaagd. De ‘Reluxx Primum’ wordt zelfs al ‘de beste hangmat ter wereld’ genoemd.

Ruim én compact
Deze eretitel dankt de ‘Reluxx Primum’ aan een aantal aantrekkelijke eigenschappen. Ten eerste is hij ruim: het doek, met een draagvermogen van 150 kilo, is zo groot dat er met gemak twee personen in passen. Maar tegelijkertijd is hij compact: door het speciaal ontwikkelde frame neemt de ‘Reluxx Primum’ een minimum aan ruimte in, waardoor hij zelfs op een balkon te plaatsen is.

Vrij zweven
Maar ook zonder standaard kan je deze hangmat makkelijk kwijt. Dankzij het enkele ophangpunt heb je maar één haak nodig om hem te installeren, in de serre, aan een boom of onder een overdekt terras, waar jij maar wilt. En aan die ene haak hangt hij zo vrij, dat je ongehinderd kunt zweven.

Rustgevend
Tijdens de vt wonen&design beurs kan je de ‘Reluxx Primum’ in een toepasselijke setting uitproberen. Waan jezelf op een zonovergoten locatie, voel hoe het weers- en UV-bestendige doek zich naar je lichaam vormt en ervaar de rustgevende werking van zweven tussen hemel en aarde.

Ook interessant?