vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Vondst van Flexa: mini-tester

Vondst van Flexa: mini-tester

Bijna iedereen herkent het: je wilt de muur in je interieur verven, maar twijfelt over de juiste kleur verf. Je hebt allerlei kleurkaarten verzameld en nog meer foto’s van interieurs, maar welke kleur past nu echt in jouw woonkamer?

Ultieme oplossing
Laat daar nu een oplossing voor zijn! Flexa ontwikkelde een handige mini-roller en tester in één, verkrijgbaar in maar liefst 70 varianten. Met zo’n handig geïntegreerd rollertje kun je thuis de verf meteen op de muur aanbrengen en zo de verf kiezen die het mooist staat in jouw woonkamer. Hoe fijn is dat? Dan kun je daarna vol vertrouwen de hele muur verven, het pakt nooit meer anders uit dan je had bedacht.

Het effect van kleur
Vanwege die twijfel kiest 75% van de Nederlands voor een veilige kleurkeuze. Nu is er natuurlijk niets mis met een bewuste keuze voor wit of crème. Maar kleur werkt, op verschillende manieren. Als sfeerbepaler heeft kleur een positieve invloed op je gevoel. Breng je op een wand een kleur aan die ergens anders in de ruimte terugkomt, dan werkt kleur verbindend. Je kunt er elementen mee benadrukken die jouw ruimte mooi maken. Ook kun je er een ruimte qua vorm en grootte anders door laten uitzien – dat is het optische effect. En het leukste: het is een snelle en voordelige manier om je interieur in een keer een volledig andere look te geven.

Gewoon doen
Dus niet meer twijfelen, gewoon testen, die Flexa Kleurtesters. En voor de prijs (€ 1,99) hoef je het helemaal niet te laten

Ook interessant?